Hoe Ongewoon Om Een gelukkige Verjaardag Te Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe Ongewoon Om Een gelukkige Verjaardag Te Wensen
Hoe Ongewoon Om Een gelukkige Verjaardag Te Wensen

Video: Hoe Ongewoon Om Een gelukkige Verjaardag Te Wensen

Video: Hoe Ongewoon Om Een gelukkige Verjaardag Te Wensen
Video: Walter Capiau "Happy Birthay" 2024, April
Anonim

Op zijn verjaardag wil ik de jarige zo origineel mogelijk feliciteren om hem te plezieren en zich te onderscheiden van de rest van de gasten. Laat je fantasie zien en probeer op deze dag een geliefde te verrassen. Hij zal je verrassing zeker leuk vinden.

Hoe ongewoon om een gelukkige verjaardag te wensen
Hoe ongewoon om een gelukkige verjaardag te wensen

Het is nodig

  • - Cadeau;
  • - telefoon;
  • - kleurpotloden;
  • - ansichtkaarten;
  • - aangename kleinigheden.

instructies:

Stap 1

Verjaardag is natuurlijk een cadeau. Als de jarige je niet van tevoren heeft gevraagd om het ding te kopen waar hij van droomt, laat dan je fantasie zien. Je moet de held van de gelegenheid niet nog een souvenir uit de winkel geven. Geef hem een certificaat voor een fotosessie (nog beter - voor een verkleedpartij), paardrijden of zwemmen met een dolfijn in het zwembad. Voor een kantoormedewerker is een grappig geschenk verschillende springende, vliegende en rennende wekkers, en een meisje kan blij zijn met een enorm boeket bloemen, gewoon niet echt, maar gemaakt van ballonnen.

Stap 2

Het grootste deel van de felicitaties begint 's ochtends op de jarige te stromen, zodra hij wakker wordt. Wees iedereen voor - feliciteer je geliefde zodra de klok middernacht slaat. Zodat hij weet wat je van hem denkt en met niet minder ongeduld dan hijzelf op zijn verjaardag heeft gewacht. Natuurlijk moet u weten dat de persoon op dit moment nog wakker is. Als je weet hoe je moet zingen en misschien zelfs gitaar kunt spelen, moet je je niet beperken tot bellen of sms'en. Voer een serenade uit onder het balkon voor de held van de gelegenheid.

Stap 3

Een enorme inscriptie onder het raam is misschien niet zo'n originele manier om een gelukkige verjaardag te wensen, maar de meeste jarige mensen zullen er zeker blij mee zijn. Het is beter om het met kleurpotloden te doen. De held van de gelegenheid zal haar een paar dagen bewonderen, en dan zullen de felicitaties wegspoelen met regen.

Stap 4

Gooi een paar ansichtkaarten en gewoon leuke kleine dingen voor de jarige. Stel je voor hoe je geliefde 's ochtends in de broodtrommel reikt en een knuffeltje tegenkomt. Samen met de huissleutels haalt hij een snoepje tevoorschijn. Hij slaat een boek open in de metro en er ligt een ansichtkaart met felicitaties. Zulke kleine dingen vanaf de ochtend zullen de jarige opvrolijken.

Stap 5

Ben het eens met je vrienden en maak een gezamenlijke felicitatie van het kostuum. Verkleed je als cowboys, verdwaalde toeristen of piraten die besloten de jarige te feliciteren. Pak van tevoren grappige rijmpjes op en speel een kleine schets uit voor de held van de gelegenheid. Je vriend zal er vast blij mee zijn.

Aanbevolen: