Hoe Schrijf Je Gelukkige Nieuwjaarswensen

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Gelukkige Nieuwjaarswensen
Hoe Schrijf Je Gelukkige Nieuwjaarswensen

Video: Hoe Schrijf Je Gelukkige Nieuwjaarswensen

Video: Hoe Schrijf Je Gelukkige Nieuwjaarswensen
Video: Happy New Year 2021,Gelukkig Nieuw Jaar wensen,Hollandaca Yeni Yıl Mesajları,Hollandaca Öğreniyorum 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een favoriete en langverwachte vakantie. Het is gebruikelijk om met hem niet alleen de naasten te feliciteren, maar ook vrienden, collega's en kennissen. In de voorbereidingsfase voor deze vakantie kan iedereen zijn voorheen slapende talenten onthullen. Organiseer uw vrijetijds- en vrijetijdsactiviteiten van uw gezin in de pre-vakantieweken zo dat uw familie en vrienden een goede herinnering hebben aan de laatste vakantie en de geest van creativiteit lang in uw huis zal vestigen.

Hoe schrijf je gelukkige nieuwjaarswensen
Hoe schrijf je gelukkige nieuwjaarswensen

Het is nodig

  • - ansichtkaarten;
  • - materialen voor creativiteit;
  • - pennen, stiften, stiften.

instructies:

Stap 1

Bepaal het aantal mensen dat u wilt feliciteren met de vakantie. Maak een lijst, naast de naam, kunt u aangeven wat voor soort geschenk voor deze persoon is klaargemaakt - om verwarring en herhaling te voorkomen. Dergelijke lijsten kunnen niet worden weggegooid, dan kunnen ze als richtlijn dienen voor het volgende jaar.

Stap 2

Koop vooraf het benodigde aantal wenskaarten. Houd bij het maken van uw eigen ansichtkaarten rekening met de tijd die u eraan besteedt. Als u van plan bent uw felicitaties per post te verzenden, vergeet dan niet dat de postkantoren de hele maand december in overbelastingsmodus werken.

Stap 3

Verbind uw kinderen met de organisatie van felicitaties. Ze kunnen deelnemen aan de productie van ansichtkaarten en nieuwjaarssouvenirs. Het zal vooral prettig zijn voor familieleden en goede vrienden om dergelijke felicitaties te ontvangen. Kies eenvoudige vormen en eenvoudige plots voor kinderkaarten. Help de kinderen met deze leuke activiteit.

Stap 4

Verbind je verbeelding. Handgemaakte nieuwjaarskaarten zijn op zichzelf al een uitstekend souvenir, en een paar warme woorden en oprechte wensen zullen de exclusieve ansichtkaart met traditionele inhoud aanvullen. Ansichtkaarten kunnen worden gemaakt van papier en stof, en kunnen worden gebreid, geborduurd en geweven. Ze kunnen gemaakt zijn van afvalmateriaal, of je kunt kant-en-klare scrapbookkits kopen en er ansichtkaarten van maken.

Stap 5

Als de ansichtkaart bedrukt is en wat tekst bevat, kunt u een aparte insteekkaart maken waarop u uw felicitaties schrijft. Gezien het nieuwjaarsthema kan het een sneeuwvlok, een visgraat of een want zijn.

Stap 6

Bedenk een tekst voor je ansichtkaart. Als je gemakkelijk een gedicht kunt bedenken, is dit de beste felicitatieoptie. Zo niet, dan kun je een kant-en-klaar vakantierijmpje zoeken en het op je ansichtkaart schrijven, of je kunt gewoon een paar vriendelijke woorden schrijven. In ieder geval moeten nieuwjaarswensen warm en oprecht zijn.

Aanbevolen: