Hoe Maak Je Nieuwjaarswensen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Nieuwjaarswensen
Hoe Maak Je Nieuwjaarswensen

Video: Hoe Maak Je Nieuwjaarswensen

Video: Hoe Maak Je Nieuwjaarswensen
Video: Nieuwjaarswensen Kris en Wim 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een heerlijke vakantie vol magie. En natuurlijk doen wij allemaal, zelfs de meest wanhopige sceptici, wensen en dromen we over de vervulling ervan.

Hoe maak je nieuwjaarswensen
Hoe maak je nieuwjaarswensen

instructies:

Stap 1

Schrijf je diepste verlangen op een stuk papier en vouw het 4 keer. Steek hem dan in brand op het klokkenspel van de kaarsvlam, gooi de as in een glas champagne en drink een drankje op de laatste slag van de klok. Nu hoeft u alleen nog maar te wachten op de vervulling van uw wens.

Stap 2

Schrijf, net als in het eerste geval, je wens op een stuk papier, stop het in een klein doosje en hang het aan de boom. Als er nog 5 minuten over zijn voordat het nieuwe jaar komt, neem het dan in je linkerhand en zeg: "Doos, doos, bewaar mijn geheim, laat mijn wens eerder uitkomen." Haal nu de doos uit de kerstboom, wacht op de 12e slag van het klokkenspel en hang hem terug aan de kerstboom, nadat je een blaadje met een wens uit het raam hebt gegooid.

Stap 3

Maak papieren sneeuwvlokken volgens het aantal wensen dat je doet, schrijf voor elk een wens. Als het nieuwe jaar komt, ga naar het balkon en gooi ze naar beneden. De wind zal ze oppikken, en je wensen zullen wervelen in een prachtige sneeuwval, de Kerstman bereiken en zeker uitkomen.

Stap 4

Borduur je wens op de achterkant van je feestkostuum. Laat deze inscriptie kort zijn, bijvoorbeeld "Love". Zodra het klokkenspel begint te slaan, leg je je rechterhand op het borduursel en zeg je om middernacht je wens hardop.

Stap 5

Schrijf een brief aan Sinterklaas. Schrijf uit de grond van je hart, je humeur zal zeker stijgen, en vrolijke mensen trekken veel meer wonderen aan dan verdrietige. En zorg ervoor dat u het op welke manier dan ook verzendt, of als u een open haard heeft, verbrand deze dan, en de rook uit de schoorsteen zal het zeker bij de geadresseerde bezorgen. Doe dit natuurlijk allemaal van tevoren.

Stap 6

Bereid druiven (of rozijnen) van tevoren. Eet in een druif met elke slag van het klokkenspel, mentaal uiting gevend aan je verlangens. Er is een overtuiging dat iedereen die 12 druiven heeft gegeten een gelukkig jaar zal hebben en de vervulling van alle verlangens.

Stap 7

Als je niet geïnteresseerd bent in een van de bovenstaande manieren om nieuwjaarswensen te maken, zoek dan een andere. Het zijn er heel veel. Beter nog, bedenk je eigen. Het belangrijkste is om te geloven dat al je wensen zullen uitkomen.

Aanbevolen: