Hoe Nieuwe Gelukkige Nieuwjaarswensen Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Nieuwe Gelukkige Nieuwjaarswensen Te Schrijven
Hoe Nieuwe Gelukkige Nieuwjaarswensen Te Schrijven

Video: Hoe Nieuwe Gelukkige Nieuwjaarswensen Te Schrijven

Video: Hoe Nieuwe Gelukkige Nieuwjaarswensen Te Schrijven
Video: Happy New Year 2021,Gelukkig Nieuw Jaar wensen,Hollandaca Yeni Yıl Mesajları,Hollandaca Öğreniyorum 2024, Mei
Anonim

Het is beter om van tevoren te beginnen met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar om tijd te hebben om alle geschenken te kopen en wensen voor iedereen te schrijven. Het zoeken naar felicitaties op internet kan leiden tot een onaangename situatie wanneer u dezelfde tekst ziet op de ontvangen ansichtkaart die u hebt verzonden. Daarom is het beter om niet lui te zijn en nieuwe felicitaties te schrijven voor uw dierbaren en vrienden.

Hoe nieuwe gelukkige nieuwjaarswensen te schrijven
Hoe nieuwe gelukkige nieuwjaarswensen te schrijven

Het is nodig

  • - gefeliciteerd tekst;
  • - ansichtkaart;
  • - stiften, potloden, verf.

instructies:

Stap 1

Betrek uw hele familie, vooral uw kinderen, bij het schrijven van groeten. Misschien ontwaken enkele sluimerende talenten of komen er originele ideeën naar boven. Wijd een of meerdere avonden aan dit bedrijf - en de geest van creativiteit zal de hele nieuwjaarsvakantie in uw huis neerstrijken.

Stap 2

Bedenk wie je wilt feliciteren en maak een lijstje. Om individuele felicitaties te schrijven, moet je rekening houden met de interesses en hobby's van iedereen. In gedichten voor grootvader kun je bijvoorbeeld vissen noemen, en voor een buurjongen - de ruimte in vliegen. Zelfs als er gebreken zijn in dergelijke felicitaties, zullen ze niet worden opgemerkt, omdat ze je oprechtheid en vriendelijkheid zullen voelen.

Stap 3

Om felicitaties in coupletten te schrijven, moet je het ritme voelen en rijmpjes bedenken. Neem een bekend gedicht als voorbeeld en vervang er zinnen in. Het is erg handig om een kant-en-klare felicitatie aan te nemen, omdat het formaat ideaal is om je eigen frases samen te stellen. Als een rijm of een regel op geen enkele manier wordt gegeven - denk er constant aan terwijl u huishoudelijke klusjes doet, probeer de vorige regels te vervangen, overleg met andere mensen en de juiste woorden zullen worden gevonden.

Stap 4

Als de verzen niet goed gaan, schrijf dan de nieuwjaarswensen in proza. Zelfs als je originaliteit wilt, vergeet dan niet om gezondheid en geluk te wensen, vooral voor ouderen. Kinderen en volwassenen kunnen succes wensen in hun studie, vervulling van verlangens, vriendschap en liefde.

Stap 5

Probeer ongebruikelijke felicitaties te bedenken die het karakter en de ware verlangens van de persoon nauwkeurig weerspiegelen en hem niet zullen beledigen. Als de tekst klaar is, drukt u deze af op een stuk papier of schrijft u deze in prachtig handschrift op een ansichtkaart. Om de lijnen recht te houden, teken je lijnen met een eenvoudig potlood en als de inscriptie droog is, wis je ze met een gum.

Stap 6

Als je van creativiteit houdt, maak dan je eigen wenskaarten. Om dit te doen, kunt u papier, stof gebruiken, enkele elementen borduren of breien. Het is vooral goed als kinderen bij het proces worden betrokken, het is erg nuttig voor hen. De felicitatie zelf kan op een apart inlegvel worden geschreven, bijvoorbeeld in de vorm van een sneeuwvlok of een kerstboom.

Aanbevolen: