Vervulling Van Nieuwjaarswensen

Inhoudsopgave:

Vervulling Van Nieuwjaarswensen
Vervulling Van Nieuwjaarswensen

Video: Vervulling Van Nieuwjaarswensen

Video: Vervulling Van Nieuwjaarswensen
Video: Vervulling deur die Gees 2024, Mei
Anonim

Op oudejaarsavond is het gebruikelijk om wensen te doen, omdat deze tijd wordt beschouwd als de meest mysterieuze en magische van het jaar. Er zijn verschillende manieren, technieken en regels voor het maken van nieuwjaarswensen.

Vervulling van nieuwjaarswensen
Vervulling van nieuwjaarswensen

Het is nodig

  • - papier;
  • - een pen;
  • - de envelop

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst wat voor ritueel je gaat gebruiken bij het doen van een wens. Het kan een stuk papier zijn met een formulering van verlangen, dat moet worden verbrand, en de as kan samen met champagne op het klokkenspel worden gedronken. Sommigen nemen om middernacht een besluit door 12 druiven te eten. Als je het nieuwe jaar viert in een bedrijf waar een vreemdeling of een indringer is, concentreer je dan op het verlangen en raak de vreemdeling rustig aan.

Stap 2

Probeer eens een lijstje te maken van je wensen op oudejaarsavond. Schrijf ze op papier en stop ze in een envelop. Open de envelop pas volgend jaar. Ze zeggen dat 7 van de 10 wensen meestal uitkomen. En als je niet een heel jaar wilt wachten, schrijf dan je gekoesterde dromen op 12 vellen papier en leg ze onder je kussen. Haal op de ochtend van 1 januari een velletje uit de doos. Deze wens moet zeker worden vervuld.

Stap 3

Het verlangen moet geheim zijn. Zie het als een doel voor het komende jaar. Probeer uw wens helder en zo gedetailleerd mogelijk te formuleren. Het is erg belangrijk om dit in een goed humeur te doen, op het hoogtepunt van positieve emoties.

Aanbevolen: