American Wedding - Hoe Maak Je Een Droom Waar?

American Wedding - Hoe Maak Je Een Droom Waar?
American Wedding - Hoe Maak Je Een Droom Waar?

Video: American Wedding - Hoe Maak Je Een Droom Waar?

Video: American Wedding - Hoe Maak Je Een Droom Waar?
Video: American Wedding - Frank Ocean (Studio Version) 2024, April
Anonim

Elk meisje droomt van een fantastische bruiloft. Bij het kijken naar Amerikaanse films kijken we met ingehouden adem naar de magnifieke, luxueuze bruiloft van de hoofdpersonen. En natuurlijk dromen we zelf van hetzelfde feest. Het kenmerk van de Amerikaanse stijl is de volledige harmonie en combinatie van elk element dat voor de viering is gekozen. Welnu, we mogen de belangrijkste traditie van een Amerikaanse bruiloft niet vergeten: eerst vindt de verloving plaats en dan, gedurende ongeveer zes maanden, wordt het schilderij uitgevoerd.

American Wedding - Hoe maak je een droom waar?
American Wedding - Hoe maak je een droom waar?

Nu iets over tradities. De bruid moet bepaalde elementen van haar decoratie hebben. De aanwezigheid van blauw, oud, nieuw en iets geleends is een must-have voor elke Amerikaanse bruid. Dit zijn zeer symbolische elementen. Het nieuwe is alsof je een nieuw leven binnengaat, het oude is de verbinding met de voorouders, het blauw is als een symbool van het pure, vriendelijke en tedere in de bruid, en het geleende staat symbool voor een lang en gelukkig leven in het huwelijk. Traditioneel is het eerste deel van de bruiloft het schilderen, dat een paar dagen voor de bruiloft plaatsvindt. Op het schilderij gaan de pasgetrouwden een officieel huwelijk aan en ontvangen een certificaat dat ze nu man en vrouw zijn. Het tweede deel is een religieus huwelijk, prachtig en mooi met zijn gebruiken en tradities.

Huwelijksplanning - In de Verenigde Staten worden bruiloften vaak georganiseerd door weddingplanners. Dit zijn speciaal opgeleide mensen die een hele arsenaal aan kennis en professionele ervaring in bruiloften in hun arsenaal hebben. Met hun hulp valt een groot aantal taken van de schouders van de bruid en bruidegom. Maar als de jongeren toch besloten om zelfstandig hun eigen bruiloft te plannen, dan moet je hier bepaalde kenmerken volgen die inherent zijn aan deze stijl. Kleuren moeten perfect bij elkaar passen - van bruidsmeisjesoutfits tot tafelkleden en servetten. Er moet in alles volledige harmonie zijn.

Uitrusting. Bruidsmeisjes moeten outfits van dezelfde kleur en stijl hebben. De bruidegom heeft een klassiek pak. De bruid is gekleed in een traditionele sneeuwwitte jurk, vaak op bestelling gemaakt.

Locaties. In de regel wordt gekozen voor romantische plekken, zoals stadsparken of de oevers van rivieren en meren.

Over het algemeen is dit allemaal individueel en, zoals bij elke andere stijl van een huwelijksevenement, hangt het allemaal af van de voorkeuren van de bruid en bruidegom. Het belangrijkste is om niet alle belangrijke punten en persoonlijke wensen te vergeten. Een vrijgezellenfeest en een vrijgezellenfeest een paar dagen voor de ceremonie zullen romantiek toevoegen aan de trouwdag zelf.

Aanbevolen: