Bruiloft Op De Malediven - De Droom Van Romantici

Bruiloft Op De Malediven - De Droom Van Romantici
Bruiloft Op De Malediven - De Droom Van Romantici

Video: Bruiloft Op De Malediven - De Droom Van Romantici

Video: Bruiloft Op De Malediven - De Droom Van Romantici
Video: Wedding and Honeymoon in Maldives // Свадьба на Мальдивах (Sun Island Resort u0026 Spa) 2024, April
Anonim

De Malediven staan al lang bekend als een van de mooiste en meest exotische huwelijksbestemmingen. Het is hier dat veel mensen een onvergetelijke en belangrijkste dag in hun leven willen doorbrengen. Welke opties kunnen een bruid en bruidegom zelf kiezen die besloten hebben om in het huwelijksbootje te stappen in de Republiek der Maldiven?

Image
Image

Strandhuwelijk

Een eenvoudige maar ongelooflijk romantische manier om harten te verenigen is een strandhuwelijk vergezeld van prachtige muziek, nationale kleding, felle kleuren en het geluid van golven. Als de tijd rijp is voor de ceremonie, kan deze plaatsvinden in het oranje licht van de zonsondergang, hoewel sommigen de voorkeur geven aan de vroege ochtend en onvergetelijke zonsopgang.

Jachtceremonie

Geschreeuw van meeuwen, schone zeelucht, filibuster aan het roer van een sneeuwwit cruisejacht dat rond een van de paradijselijke eilanden vaart - zo'n bruiloft zal nog vele jaren worden herinnerd. Herinneringen aan haar zullen je verwarmen op koude winteravonden.

Onderwater bruiloft

Duikliefhebbers komen vaak naar de Malediven; veel toekomstige stellen ontmoeten elkaar zelfs tijdens het duiken. Waarom geen alliantie aangaan in de diepten van de zee, omringd door ongewone bewoners, kleurrijke vissen en koraalriffen?

Onderwater hotel bruiloft

Als een bruiloft met duiken niet is opgenomen in de plannen van de bruid en bruidegom, en de diepten van de zee aantrekken, kunt u de ceremonie onder water houden in een speciaal hotel dat de diensten biedt van een feestzaal ondergedompeld in de zee op een diepte van vijf meter. De zonnestralen zullen de waterkolom binnendringen, schildpadden, haaien of andere bewoners van de Maldivische fauna zullen langzaam rondzwemmen en de pasgetrouwden zullen elkaar een langverwacht "ja" fluisteren in een romantische sfeer.

Aanbevolen: