Hoe Kom Je Bij Het International Fireworks Festival In Hannover

Hoe Kom Je Bij Het International Fireworks Festival In Hannover
Hoe Kom Je Bij Het International Fireworks Festival In Hannover

Video: Hoe Kom Je Bij Het International Fireworks Festival In Hannover

Video: Hoe Kom Je Bij Het International Fireworks Festival In Hannover
Video: ⁽⁴ᴷ⁾ Int. Fireworks Festival Hannover 2019: Makalu - Tschechien Czech - Feuerwerkswettbewerb 2024, April
Anonim

Veel steden over de hele wereld organiseren vuurwerkfestivals. Deze traditie is afkomstig uit China, waar de kunst van het vuurwerk is ontstaan. Mensen hielden zo veel van het kleurrijke en unieke schouwspel van de nachtelijke hemel in kleurrijke lichten dat ze nu internationale wedstrijden van vuurwerkteams houden.

Hoe kom je bij het International Fireworks Festival in Hannover
Hoe kom je bij het International Fireworks Festival in Hannover

Hannover organiseert voor de twintigste keer een vuurwerkfestival. Eind september 2012 organiseert de hoofdstad van Nedersaksen de laatste fase van de competitie voor teams van vuurwerkmeesters van over de hele wereld. Bijna het hele zomerseizoen kijken inwoners en bezoekers van Hannover naar vuurwerk, dat van mei tot september elke week wordt gehouden.

Een strenge jury beoordeelt de vijf teams die de finale hebben gehaald. Een show van sprankelend en sprankelend vuurwerk mag niet langer dan 25 minuten duren. Gedurende deze tijd tonen de meesters niet alleen vuurwerk en saluutschoten, maar versieren ze ook met muziek- en dansnummers, en de jury geeft punten voor de hele voorstelling als geheel. De groep die vorig jaar won, opent de competitie. Het vuurwerkfestival vindt plaats in de koninklijke tuinen van Hannover. Eindvoorstellingen zijn elke avond te zien.

Je kunt het internationale vuurwerkfestival bereiken door vooraf een rondleiding te boeken bij het bureau. In dit geval krijgt u gegarandeerd een hotelkamer en neemt de gids u mee naar de Koninklijke Tuinen. Maar je kunt ook op eigen gelegenheid naar Hannover, daar is niets moeilijks aan. Er zijn veel websites met dienstregelingen voor treinen en vluchten, waar u zeker de vlucht vindt die bij u past.

Veel van 's werelds luchtvaartmaatschappijen vliegen naar de internationale luchthaven van de hoofdstad van Nedersaksen, zoals de goedkope TUI en Air Berlin. Vanaf daar rijden elk half uur elektrische treinen naar het treinstation van Hauptbahnhof, het ticket kost ongeveer vijf euro. Als je met de taxi naar Hannover komt, ben je ongeveer twintig euro kwijt. Er is een reguliere vlucht vanaf Moskou Aeroflot, u bent onderweg drie uur onderweg.

Hannover is goed bereikbaar met de trein. Alle grote steden in Duitsland zijn met elkaar verbonden door forenzentreinen, waarvoor tickets relatief goedkoop zijn. De trein "011M Moskou - Amsterdam" vertrekt elke dag vanaf het treinstation Belorussky in Moskou, stopt in Hannover en het duurt 31 uur om er te komen.

Als u vaak reist, is een gratis mobiele applicatie voor moderne communicatie met internettoegang erg handig voor u. U kunt bijvoorbeeld de applicatie Aviasales gebruiken (https://www.justlady.ru/articles-160436-uletnoe-mobilnoe-prilozhenie-edem-v-otpusk-s-pomoshchyu-telefona). Je zult in staat zijn om een geschikte vlucht te kiezen op het moment dat de wens om naar een deel van de planeet te gaan bij je opkwam. Koop je ticket en boek je hotelkamer in Hannover van tevoren om de laatste, meest spectaculaire vuurwerkshow te zien.

Aanbevolen: