Hoe Feliciteer Je Met Je Pensioen?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met Je Pensioen?
Hoe Feliciteer Je Met Je Pensioen?

Video: Hoe Feliciteer Je Met Je Pensioen?

Video: Hoe Feliciteer Je Met Je Pensioen?
Video: Je pensioen klinkt ver weg, maar dit wil je weten 2024, Mei
Anonim

Lange jaren werk en kolossale levenservaring liggen achter me, dus het is tijd om gefeliciteerd met je pensioen te accepteren. Niet iedereen is echter klaar om te accepteren dat het morgen niet nodig is om naar het werk te haasten.

Hoe feliciteer je met je pensioen?
Hoe feliciteer je met je pensioen?

Noodzakelijk

  • -Cadeau;
  • - plechtige toespraak;
  • -computer met internet.

instructies:

Stap 1

Veel nieuw geslagen gepensioneerden voelen niet veel vreugde bij het verwerven van een nieuwe status. Er is een gevoel van nutteloosheid, verveling en eenzaamheid. Voor anderen is pensioen een nieuw leven, een tijd voor totaal andere plannen. Tot slot kunt u veilig terecht bij tal van familieleden, u geheel aan uw kleinkinderen wijden of op wereldreis gaan. Ongeacht de houding van de persoon ten opzichte van zijn nieuwe status, feliciteer hem zodat hij voelt dat het leven op dit moment rijk en helder kan zijn.

Stap 2

Verzin iets origineels en interessants. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat felicitaties geen traditionele gebeurtenis worden met banale plechtige toespraken en het aanbieden van nutteloze geschenken. Denk na over het scenario van de vakantie. Selecteer begeleiders en assistenten. Versier de ruimte waar het evenement wordt gehouden met bloemen of ballonnen, zodat de held van de gelegenheid zich weer in de kindertijd voelt.

Stap 3

Denk na, schrijf een toespraak op waarin je zult praten over hoe een persoon leeft, zijn interessekring. Het wordt interessanter als u een computerpresentatie met foto's voorbereidt. Maak een aantal interessante foto's, misschien moet u met familieleden van de nieuw geslagen gepensioneerde praten. Stel je hem bij de presentatie niet voor als een geschoolde arbeider, maar als een goede grootvader, vader, echtgenoot, zomergast of een fervent visser. Dit geeft collega's de kans om op een heel andere manier naar een persoon te kijken, die ze hun hele leven lijken te kennen.

Stap 4

Bereid een felicitatietoespraak voor (of vind deze op internet), in een komische vorm. Schrijf daarin hoe u jaloers bent op de hervonden vrijheid van een gepensioneerde, omdat dit de beste tijd is om te reizen, de wereld te leren kennen en uw favoriete hobby uit te oefenen.

Stap 5

Geef geen onnodige dingen die lang stof in de kast zullen verzamelen. Als een persoon dol is op vissen, geef hem dan een spinhengel, sport - ski's of een fiets (afhankelijk van het type sport), zijn hele leven droomde hij van reizen - een toeristenvoucher (zorg ervoor dat je een paspoort hebt).

Stap 6

Vraag uw familieleden om actief deel te nemen aan het feliciteren van de gepensioneerde. Help ze zich voor te bereiden, bedenk woorden voor een lied over een dierbaar persoon en muzikale begeleiding daarbij. Iedereen zal blij zijn oprechte en vriendelijke woorden van dierbaren te horen.

Aanbevolen: