Hoe Feliciteer Je Met Je Pensioen

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met Je Pensioen
Hoe Feliciteer Je Met Je Pensioen

Video: Hoe Feliciteer Je Met Je Pensioen

Video: Hoe Feliciteer Je Met Je Pensioen
Video: Je pensioen klinkt ver weg, maar dit wil je weten 2024, Mei
Anonim

Veel mensen ervaren niet veel vreugde als ze met pensioen gaan. Integendeel, ze hebben het gevoel dat het leven voorbijgaat, dat het beste achterblijft en dat verveling en eenzaamheid in het verschiet liggen. Feliciteer de persoon met hun pensioen, zodat ze het gevoel hebben dat het leven op dit moment helder en bevredigend kan zijn.

Hoe feliciteer je met je pensioen
Hoe feliciteer je met je pensioen

instructies:

Stap 1

Als u een traditioneel evenement organiseert met plechtige toespraken en nutteloze geschenken, zult u de nieuw geslagen gepensioneerde nauwelijks aangenaam kunnen verrassen. Verzin iets origineels en interessants.

Stap 2

Denk na over het scenario van de vakantie. Selecteer de begeleiders en hun assistenten. Versier de kamer prachtig met ballonnen of bloemen.

Stap 3

Eerst moet je nadenken over hoe je kunt vertellen over wat een persoon leeft, wat hem interesseert, hoe je hem aan zijn familieleden kunt voorstellen. Bereid daarom vooraf een computerpresentatie voor.

Stap 4

Om dit te doen, moet u interessante foto's maken, praten met familieleden van de toekomstige gepensioneerde. Stel je hem niet voor als een geschoolde arbeider die gemist zal worden, maar als een goede echtgenoot, vader, grootvader, een fervent visser of een zomergast. Zo kunnen collega's hem vanuit een andere hoek bekijken en wordt ook het idee benadrukt dat hij straks met pensioen iets te doen heeft.

Stap 5

Bereid gedichten voor, gefeliciteerd, dat kan, komisch. Schrijf erin dat je jaloers bent op zijn hervonden vrijheid, wanneer je veel kunt reizen, je favoriete hobby kunt doen, wanneer je niet elke dag naar je werk hoeft.

Stap 6

Geef geen nutteloze dingen die jarenlang stof in de kast zullen verzamelen. Als de toekomstige gepensioneerde van sport houdt, geef hem dan een racket of ski's, skates of een fiets.

Stap 7

Je kunt denken aan het houden van verschillende wedstrijden die de goede fysieke vorm van een persoon zouden benadrukken. Als hij bijvoorbeeld goed danst, kan er een wedstrijd voor de beste twist of wals worden aangeboden.

Stap 8

Vraag familieleden om actief deel te nemen aan het eren van de gepensioneerde. Jij kunt ze helpen bij de voorbereiding. Bijvoorbeeld om met hen de woorden van een lied te bedenken of er muzikale begeleiding bij op te pikken over een dierbaar en dierbaar persoon. Iedereen zal blij zijn om vriendelijke en oprechte woorden van hun dierbaren te horen.

Stap 9

Een uitgebreid banket is niet nodig. U kunt eenvoudig een theekransje organiseren, waarbij u met de gepensioneerde zijn favoriete liedjes meezingt. Praat van hart tot hart bij de thee, vraag hem om op bezoek te komen, om een mentor te blijven voor jonge collega's.

Aanbevolen: