Hoe Krijg Je Een Cadeau Van De Kerstman

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Een Cadeau Van De Kerstman
Hoe Krijg Je Een Cadeau Van De Kerstman

Video: Hoe Krijg Je Een Cadeau Van De Kerstman

Video: Hoe Krijg Je Een Cadeau Van De Kerstman
Video: 18 LEUKE KERST-DOE-HET-ZELF-IDEEËN 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van het nieuwe jaar wil iedereen in een sprookje geloven, vooral kinderen. En het grootste wonder voor hen is een geschenk van de kerstman. Ouders kunnen een sprookje werkelijkheid maken. En op de mooiste vakantie van het jaar zal het kind de magische sfeer van het nieuwe jaar kunnen voelen.

Hoe krijg je een cadeau van de kerstman
Hoe krijg je een cadeau van de kerstman

instructies:

Stap 1

Volwassenen zullen een brief aan de Kerstman moeten schrijven. Om dit te doen, gaat u naar de officiële website, registreert u zich en selecteert u uit de catalogus een brief en een geschenk dat vóór het nieuwe jaar per post naar het kind zal komen. De kosten van dergelijke diensten zijn redelijk betaalbaar. De post van de Kerstman heeft beschermende tekens die de authenticiteit van het ontvangen geschenk bevestigen. U kunt ook felicitaties van de kerstman bestellen bij de Russische Post. Selecteer bij uw plaatselijke postkantoor een felicitatiebrief, geschenk of "Verrassing van de Kerstman" uit de catalogus.

Stap 2

Gelooft uw kind meer in Sinterklaas? Je kunt hem een brief schrijven. Hiervoor hoef je geen Engels te kennen. Op de officiële website van de kerstman kun je in het Russisch schrijven. Als reactie ontvang je een bericht met felicitaties en een kleine verrassing. Voor de prettige diensten van een westerse tovenaar moet betaald worden, dit is een klein bedrag in euro's. Naast de brief kun je op de website van de kerstman verschillende souvenirs met nieuwjaarssymbolen kiezen. Trouwens, niet alleen kinderen, maar ook volwassenen verheugen zich over de brief van de westerse tovenaar. Op de site kunt u ook zelf berichten opstellen, die de momenten in het leven van het kind aangeven die alleen u kent, waardoor het kind nog meer in het nieuwe jaarwonder zal geloven. De kerstman schrijft deze brief op een mooi briefpapier en plakt er een nieuwjaarskaart aan.

Stap 3

Wil je onbaatzuchtige wonderen? Schrijf een brief aan de kerstman, die in het Russische deel van Lapland woont, op het grondgebied van het Lapland Nature Reserve. Opa leest heel aandachtig alle brieven die hem het hele jaar door kunnen worden gestuurd. Hij zal de brief zeker beantwoorden, vertellen over zijn leven en de wonderen van het reservaat. Hij moet schrijven naar het adres: 184506, Monchegorsk, Zelenyi Lane, 8. Zorg ervoor dat u een notitie maakt "aan de Kerstman".

Stap 4

Je kunt ook de residentie van de tovenaar in Veliky Ustyug bezoeken. Daar, in een gebeeldhouwde toren in een fantastische sfeer, krijgt het kind een geschenk uit de handen van de kerstman zelf. Zo'n reis zal een geweldig nieuwjaarscadeau zijn voor het hele gezin. U kunt informatie over dergelijke diensten vinden op de officiële website van de kerstman.

Aanbevolen: