Hoe Krijg Je Een Handtekening Van Een Beroemdheid

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Een Handtekening Van Een Beroemdheid
Hoe Krijg Je Een Handtekening Van Een Beroemdheid

Video: Hoe Krijg Je Een Handtekening Van Een Beroemdheid

Video: Hoe Krijg Je Een Handtekening Van Een Beroemdheid
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Sommige mensen mag je minder, andere - meer, en voor de derde voel je speciale sympathie. De laatste omvatten vaak beroemdheden - degenen die uitstekende resultaten behaalden in hun vakgebied, beroemd werden en erkenning en populaire liefde verdienden. Als fan van deze of gene beroemdheid wil je zeker iets van deze persoon als aandenken hebben. In de regel wordt dit iets een handtekening, waarvoor er verschillende manieren zijn.

Hoe krijg je een handtekening van een beroemdheid
Hoe krijg je een handtekening van een beroemdheid

Noodzakelijk

  • - markeerstift of pen,
  • - een notitieboekje of ander item waarop u een handtekening wilt hebben.

instructies:

Stap 1

Woon een evenement bij waar je idool de held is. Als dit een artiest is, is het signeren van handtekeningen na het concert al lang een soort onderdeel van het programma. Hetzelfde kan niet gezegd worden over atleten. Om bijvoorbeeld een voetballer voor of na een wedstrijd te benaderen, zal het nodig zijn om het moment te grijpen. De meeste atleten zullen positief reageren op je oproep, sommige clubs hebben zelfs een traditie om spelershandtekeningen na de wedstrijd uit te delen. Ook bij de presentatie van een boek of de opening van een tentoonstelling zal het niet moeilijk zijn om een handtekening van een schrijver of kunstenaar te krijgen. De voordelen van deze methode liggen voor de hand: een ster in een vergelijkbare situatie is psychologisch klaar voor uw verzoek, omdat hij in het middelpunt van de belangstelling staat. Vaak hoef je niets te zeggen, wacht je gewoon op je beurt voor de felbegeerde handtekening. Een gerichte benadering van zaken stelt u in staat om na te denken over waar u die handtekening zou willen laten pronken.

Stap 2

Een andere optie die de laatste tijd steeds populairder is geworden en zich onderscheidt door bovenstaande voordelen is een signeersessie. Lees meer over de tijd en plaats van de georganiseerde handtekeningenondertekening door de persoon van wie je een bewonderaar bent, en kom gewoon - ze zullen daar op je wachten.

Stap 3

Verdwaal niet en aarzel niet om contact op te nemen als uw ontmoeting met een beroemdheid een ongeluk is. En onthoud tegelijkertijd dat ze in de winkel of tijdens een wandeling niet op je wachten, dus je moet snel handelen, d.w.z. snel navigeren wat en wat u moet ondertekenen en hoe u contact kunt opnemen met een beroemd persoon. Het is beter om van tevoren op deze situatie een niet al te lang en zo mogelijk niet banaal compliment voor te bereiden en in te gaan op uw verzoek, bijvoorbeeld door te zeggen dat u dubbel blij zult zijn met het ontvangen van een handtekening onder zulke ongebruikelijke omstandigheden.

Stap 4

Vergroot je kansen om een ster te ontmoeten door te lopen of te wachten in het gebied waar ze zou moeten verschijnen. Het kan een hotel, trainingsbasis, schoonheidssalon, enz. Als je geluk hebt, vergeet dan de efficiëntie niet en laat je leiden door de regels van de communicatiecultuur bij het aanvragen van een handtekening, en wees niet te opdringerig. Zelfs als ze je weigeren, zal er iets zijn om jezelf te troosten: je hebt alles geprobeerd en goed gedaan, en de mislukking wordt daarom gedicteerd door externe redenen die buiten je controle liggen. Vaker wordt een verzoek om een handtekening echter gunstig ontvangen, en zelfs sterren die cool zijn met fans en de pers weigeren zelden, zich realiserend dat hun populariteit hier uiteindelijk van afhangt.

Aanbevolen: