Wat Te Denken Van Entertainment Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Wat Te Denken Van Entertainment Voor Het Nieuwe Jaar
Wat Te Denken Van Entertainment Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Te Denken Van Entertainment Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Te Denken Van Entertainment Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Dochter van Miljonair Weigerde te Trouwen met Arme Man, Dit is Wat Hij Toen Deed 2024, April
Anonim

Mensen hechtten te allen tijde veel belang aan de bijeenkomst van het nieuwe jaar. Het bord "As you meet the year, so you will spend it" bestaat al heel lang. Daarom moet het nieuwjaarsfeest leuk, interessant en natuurlijk vredig zijn. Games, wedstrijden, quizzen en ander amusement zullen u helpen.

Kostuumwedstrijd is een populair nieuwjaarsentertainment
Kostuumwedstrijd is een populair nieuwjaarsentertainment

De vakantie zou niet officieel moeten zijn

Veel hangt af van bij welk bedrijf je het feest organiseert. Maar in ieder geval is het beter om op zijn minst een ruw scenario te schrijven en een leider te kiezen. Het script kan traditioneel nieuwjaarsvermaak bevatten - grappige quizzen en charades, zang- en poëziewedstrijden. Als je een gezellig bedrijf hebt, waar iedereen elkaar goed kent, kun je een grappige film maken over wat jullie allemaal het afgelopen jaar hebben gedaan. Het kan documentaire, fictie, animatie zijn. Het belangrijkste is dat de film niet aanstootgevend mag zijn voor een van de deelnemers aan het feest. Je kunt je de deelnemers voorstellen in de vorm van sprookjesfiguren, helden van populaire tv-series, enz.

Spellen

Voor het nieuwe jaar kun je zowel traditionele spellen organiseren als spellen die door de deelnemers zelf zijn bedacht. In een jeugdgezelschap, als het een feest geeft in de natuur of in een grote kamer, worden altijd populaire volksspellen als "Brook" of "Heks" vrolijk gehouden. Maar niets weerhoudt je ervan om zelf een buitenspel te bedenken. De regels moeten eenvoudig en duidelijk zijn. Rondedansen zijn traditioneel nieuwjaarsentertainment. Het is niet per se in cirkels gaan zingen over de kerstboom. U kunt spellen "Vorotz", "Kat en muis" en vele anderen regelen. Spellen moeten natuurlijk worden afgewisseld met feest en dans. Er zijn ook spelletjes die de hele avond door kunnen gaan. U kunt deelnemers bijvoorbeeld in tweeën gesneden ansichtkaarten geven en hen uitnodigen om hun match te zoeken. Op de ansichtkaart kan ook een creatieve taak worden geschreven.

Quizzen en charades

Quizzen kunnen in een kleine ruimte worden gehouden. Ze moeten humoristisch zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor grappige citaten uit films of bekende literaire werken. Voor elk succesvol antwoord kan de deelnemer een fantoom krijgen en degene die de meeste forfaits ophaalt, kan aan het einde een geschenk krijgen. Charades en raadsels gaan meestal heel goed. In een volwassen bedrijf moeten ze behoorlijk complex zijn, maar tegelijkertijd geestig.

wedstrijden

Om het feest leuk te houden, zijn een paar interessante wedstrijden voldoende. Ze hebben wat training nodig. Je kunt bijvoorbeeld meerdere grote vellen papier voorbereiden en de koppels uitnodigen om er een wals of tango op te dansen, maar wel zo dat de vellen zo intact mogelijk blijven. Je kunt een wedstrijd organiseren voor het beste ballondier, de grappigste origami, de mooiste sneeuwvlok. Dergelijke wedstrijden zijn goed voor zowel kinderen als volwassenen. Vergeet niet dat niemand de stemming tijdens de vakantie mag bederven, dus elke deelnemer zou een kleine prijs voor zijn werk moeten ontvangen.

Liedjes, dansen, goocheltrucs

U kunt ook zingen aan de nieuwjaarstafel. Het is fijn als je een eigen pianist, accordeonist of gitarist hebt. Maar ook als er geen muzikanten in het gezelschap zijn, staat niets je in de weg om een amateurconcert te organiseren. Je kunt ook zingen met karaoke. Verzamel en print songteksten voor populaire nummers in uw bedrijf. Deel ze uit aan de deelnemers - veel mensen zingen graag, maar niet iedereen onthoudt de woorden. Op het nieuwjaarsfeest zullen goocheltrucs er ook geweldig uitzien, zelfs de meest eenvoudige.

Aanbevolen: