Wat Krijg Je Voor Een Koraal Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Wat Krijg Je Voor Een Koraal Bruiloft?
Wat Krijg Je Voor Een Koraal Bruiloft?

Video: Wat Krijg Je Voor Een Koraal Bruiloft?

Video: Wat Krijg Je Voor Een Koraal Bruiloft?
Video: Get glam with me voor een bruiloft | Beautygloss 2024, Mei
Anonim

De koraalbruiloft is een evenement dat de 35e verjaardag van het leven van het getrouwde stel samen markeert. Voor dit jubileum is het gebruikelijk om cadeaus te geven met koraalsymbolen. Dit betekent echter niet dat de keuze beperkt is. Integendeel, presentaties kunnen het meest onverwacht en gevarieerd zijn.

Wat krijg je voor een koraalhuwelijk?
Wat krijg je voor een koraalhuwelijk?

Koraal huwelijkscadeau aan echtgenoot

Een stel dat al zoveel jaren samenwoont, kan zichzelf een cadeau doen in de vorm van een reis naar de Rode Zee. Daar zal het mogelijk zijn om in een romantische setting, de koraalriffen te bewonderen, de afgelopen jaren van jeugd, momenten van kennis, ontmoetingen en belangrijke gezamenlijke evenementen te herinneren.

Als financiële mogelijkheden u niet toelaten om op reis te gaan, kunt u de dierbaren gewoon zelf thuis verzamelen en de feesttafel dekken. Als alternatief kunt u elkaar ringen geven die zijn gegraveerd met een gedenkwaardige datum, versierd met koraalsymbolen.

Traditioneel, voor een koraalhuwelijk, geven echtgenoten hun vrouwen een reeks koraalkralen en een boeket van 35 rozen. De echtgenoot kan op zijn beurt haar geliefde iets geven van waar hij van droomt. Het kan een e-book, tablet, navigator, autostoelhoezen zijn. Dat wil zeggen, het geschenk moet echt noodzakelijk voor hem zijn en het moet worden gekozen op basis van de hobby's van de echtgenoot.

Koraal huwelijkscadeau voor vrienden of familie

Het is gebruikelijk om waardevolle cadeaus te geven voor een koraalhuwelijk. Nabestaanden kunnen een cadeau krijgen in de vorm van meubels, huishoudelijke artikelen. Ongetwijfeld kan een theeservies bevallen, alleen van een koraalkleur.

Een chique cadeau - koraalkleurig beddengoed. Bovendien wordt het 35-jarig huwelijk ook wel linnen genoemd. Rood, symboliseert passie, zal de passie van het paar helpen herleven. U kunt een sprei of ander huishoudtextiel presenteren met de afbeelding van koralen.

Een origineel geschenk is een aquarium met exotische vissen, waarvan de bodem wordt versierd in de vorm van koraalriffen. Zo'n cadeau zal het interieur van de kamer opfleuren en de echtgenoten nog dichter bij elkaar brengen, omdat ze nog een gezamenlijke hobby zullen hebben. In gezinnen waar kinderen al zijn opgegroeid en zelfstandig zijn gaan wonen, is het van groot belang om gemeenschappelijke interesses te hebben.

Een heerlijk cadeau is een wandtapijt, waarop een afbeelding van de familiefamilie wordt aangebracht in de vorm van een koraaltak. Een puzzel van een getrouwd stel, bestaande uit vele stukken, zoals koraal, samengesteld uit vele skeletten van poliepen, kan ook voor aangename verrassingen zorgen.

Op bestelling zijn diverse souvenirs met koraalversieringen te koop. Het zal leuk zijn om een fles goede rode wijn te hebben. En het allerbelangrijkste, wat het geschenk ook is, en hoe afgezaagd het ook mag klinken, het moet vanuit het hart worden gegeven.

Aanbevolen: