Wat Een Cadeau Om Ouders Te Geven Op Hun 30e Huwelijksverjaardag

Inhoudsopgave:

Wat Een Cadeau Om Ouders Te Geven Op Hun 30e Huwelijksverjaardag
Wat Een Cadeau Om Ouders Te Geven Op Hun 30e Huwelijksverjaardag
Anonim

Als je ouders 30 jaar getrouwd zijn, moet je voor hun jubileum een speciaal cadeau kiezen dat ze zich nog lang zullen herinneren en een lust voor het oog zullen zijn.

Wat een cadeau om ouders te geven op hun 30e huwelijksverjaardag
Wat een cadeau om ouders te geven op hun 30e huwelijksverjaardag

Parel bruiloft

30 jaar - een parelhuwelijk. Sinds de oudheid worden parels beschouwd als een symbool van zuiverheid en tederheid. Een parelhuwelijk herinnert ons eraan dat de jaren dat een stel samenleeft als parels aan een touwtje "geregen" worden, elk jaar krijgt het vorm en wordt het steeds mooier. Een parelhuwelijk is een symbool van de liefde die de echtgenoten meer dan 30 jaar huwelijk hebben weten te bewaren, een symbool van wederzijds begrip, loyaliteit en toewijding.

Tradities en geschenken

Elke huwelijksverjaardag heeft zijn eigen tradities. De naam van deze bruiloft spreekt voor zich. Op deze dag kunnen ouders alles geven dat op parels lijkt.

Het kan een lamp zijn in de vorm van een schelp met een parel, een doos versierd met parels of een afbeelding met een bijbehorend symbool.

Als je grootse plannen hebt om de dertigste huwelijksverjaardag van je ouders te vieren, kan de oorspronkelijke organisatie van de vakantie zelf een geschenk worden - gasten, zaal, decoratie, wedstrijden en natuurlijk een feestelijke bruidstaart. Trouwens, de taart kan als een apart geschenk worden gepresenteerd. Het kan worden besteld in de vorm van een parel, of de parel is gewoon een mooie en belangrijkste decoratie voor een verjaardagstaart. Een beloning voor ouders voor hun loyaliteit aan elkaar kan worden beloond met een diploma "Gelukkige huwelijksverjaardag 30 jaar" in de specialiteit "Gelukkige parelhuwelijk" en een medaille. Het diploma geeft de taken aan die aan het begin van hun gezinsleven aan de pasgetrouwden zijn gesteld en de punten van voltooiing. Zo'n diploma kun je kopen, of je kunt het zelf doen. Een zeer aangename en grappige verrassing.

Naast parelproducten kunnen er parelmoerproducten geschonken worden voor een huwelijksjubileum. Dit kunnen schalen, beeldjes, schalen of andere producten zijn die overeenkomen met de vakantie.

Het is mooi en gezellig als de ouders een handgemaakte bril krijgen met eigen afbeeldingen en natuurlijk parels.

Een gerestaureerde foto van ouders gestoken in een mooie lijst versierd met parels kan een uitstekend cadeau zijn, of u kunt een portret van hen samen bestellen.

Puur symbolisch kun je een "boom van geluk" of "boom van geld", of beter samen geven, zodat beide in de familie terug te vinden zijn.

Deze bescheiden geschenken kunnen als aanvulling op de belangrijkste worden gegeven. Maar het belangrijkste geschenk kan van alles zijn - van kleine dingen tot grote huishoudelijke apparaten of zelfs meubels.

Onthoud dat wat je je ouders ook geeft voor het jubileum, het geschenk zal worden gewaardeerd, want het belangrijkste voor je gezin is aandacht.

Aanbevolen: