Hoe Ongewoon Om Een verjaardag Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Ongewoon Om Een verjaardag Te Vieren
Hoe Ongewoon Om Een verjaardag Te Vieren

Video: Hoe Ongewoon Om Een verjaardag Te Vieren

Video: Hoe Ongewoon Om Een verjaardag Te Vieren
Video: 🎂de VERJAARDAG van ELINA VIEREN!🎁 2024, Maart
Anonim

De manier om je verjaardag te vieren is je cadeau aan jezelf. Afhankelijk van je stemming en verlangen kun je het vieren met vrienden en familie, alleen met je geliefde of in een ongewone setting. Herinneringen aan de viering zullen een stimulans worden om uw wensen te vervullen en uw doelen te bereiken.

Hoe ongewoon om een verjaardag te vieren
Hoe ongewoon om een verjaardag te vieren

instructies:

Stap 1

Vier een verjaardag weg van huis. Als je in het stadscentrum woont, ga dan naar het platteland, de open plek of de rivieroever. Als je het hele jaar door de voordelen van de beschaving zou zijn: watervoorziening, gas, meubels - niets hiervan zou op je vakantie moeten zijn. Leg in plaats van een tafel een tafelkleed direct op het gras of zand, bereid water in blikken, vuur - een open vuur of barbecue.

Stap 2

Organiseer een themafeest. Kleed u en uw gasten in de stijl van een historisch tijdperk of een boek dat u allemaal heeft gelezen en kent. Versier het interieur van de kamer waar het feest zal worden gehouden in dezelfde geest. Het kan de binnenplaats zijn van een Spaanse koning in het midden van de 14e eeuw, een gangsterbijeenkomst in een jazzclub, een rollenspel uit een sprookje of een mythologisch complot. Een avond in de futuristische stijl van de romans van Strugatsky of Garrison wordt heel origineel. Maar om misverstanden te voorkomen, vraag de gasten om af te spreken wie welk personage zal kiezen, zodat ze niet over rollen hoeven te vechten.

Stap 3

Bereid thuis een traktatie volgens de recepten van de keuken van een bepaald land: China, Japan, Griekenland. Vul de vakantie aan met interieurdecoraties in de stijl van dit land en etnische muziek. Ontmoet en herberg gasten in dezelfde traditie.

Stap 4

Schrijf een script met prijsvragen. Ondergeschikt het aan één idee: de plot van een boek dat bij alle gasten bekend is, een gebeurtenis in de geschiedenis of in je gewone leven, een land dat je hebt bezocht of wilt bezoeken. Houd er bij het opstellen van wedstrijden rekening mee dat uiteindelijk iedereen moet winnen.

Stap 5

Ga met de gasten de straat op en doe iets aardigs tegen vreemden: geef vooraf gekochte snoepjes of bloemen, maak complimenten. Zorg er in dit geval voor dat de gasten nuchter zijn en geen conflictsituaties veroorzaken.

Stap 6

Sla camcorders en camera's in om de mooiste momenten van de vakantie vast te leggen. Nodig een professionele fotograaf uit of vraag een paar vrienden om foto's te maken.

Aanbevolen: