Hoe Ongewoon Is Het Om In De Winter Een Verjaardag Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Ongewoon Is Het Om In De Winter Een Verjaardag Te Vieren
Hoe Ongewoon Is Het Om In De Winter Een Verjaardag Te Vieren

Video: Hoe Ongewoon Is Het Om In De Winter Een Verjaardag Te Vieren

Video: Hoe Ongewoon Is Het Om In De Winter Een Verjaardag Te Vieren
Video: MIJN 21STE VERJAARDAG VIEREN! 2024, April
Anonim

Verjaardag is een reden voor plezier en ontspanning. Je wilt het altijd op een ongebruikelijke manier besteden, zodat de indrukken van de vakantie genoeg zijn voor het hele jaar. Voor mensen van wie de verjaardag tijdens de warmere seizoenen valt, is de lijst met activiteiten enorm. Het is veel moeilijker voor degenen die in de winter zijn geboren om een geschikte optie voor hun vakantie te kiezen.

Hoe ongewoon is het om in de winter een verjaardag te vieren
Hoe ongewoon is het om in de winter een verjaardag te vieren

instructies:

Stap 1

Verzamel een groep vrienden en ga naar de toeristenbasis. Ga er skiën, snowboarden, schaatsen, sleeën, sneeuwballen, spannende sneeuwscooter- of paardrijtochten maken. De rest van de avond kan worden doorgebracht in een gezellig restaurant of café aan de basis, opwarmen in de sauna.

Stap 2

Je kunt naar een landhuis gaan en ook genieten van de natuur, barbecueën en plezier maken. Wat is er mooier dan een Russisch bad in de winter? Neem deze optie. Het is niet alleen leuk en leuk, maar ook de moeite waard. Regel een vuurwerk ter ere van u. Vuurwerk, felle kleuren - dit alles zal nog lang worden herinnerd en zal veel positieve gevoelens veroorzaken.

Stap 3

Als buitenactiviteiten je niet bevallen, organiseer dan een themafeest (dandy's, retro, zwart-wit of Marokkaanse stijl). Richt de kamer in volgens het thema van de avond, kies een outfit, waarschuw gasten voor de dresscode. Om dit te doen, kunt u originele uitnodigingen maken. Organiseer wedstrijden, spelletjes en entertainment. Kies de juiste muziek, bereid kleine thema-verrassingen voor je gasten.

Stap 4

Een originele optie voor het houden van een winterverjaardag kan een uitstapje zijn naar een overdekt waterpark of een dolfinarium. Daar kunt u de strenge vorst vergeten en genieten van een leuke vakantie. In dergelijke etablissementen is er ook een café waar je met het hele gezelschap kunt zitten, warme koffie kunt drinken en goed kunt drogen na het spetteren in het water.

Stap 5

Ga naar het uitgaanscentrum, de bowlingclub of de karaokebar. In het laatste geval kun je een aparte stand bestellen, de tafel dekken, entertainment bedenken, een persoonlijke lijst met liedjes ophalen. Zo'n rust kan originaliteit worden gegeven door alles te filmen wat er gebeurt, en vervolgens de film te monteren en kopieën te doneren aan vrienden.

Stap 6

Als je de kans hebt, nodig dan een professionele fotograaf uit en regel een collectieve fotosessie in beeld. Hiervoor kun je ook naar de bergen, het winterbos of een tentoonstelling van ijssculpturen. Foto's van zo'n avond zullen ongewoon blijken te zijn en zullen jou en je vrienden nog lang aan deze dag herinneren.

Aanbevolen: