Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Vladivostok

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Vladivostok
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Vladivostok

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Vladivostok

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Vladivostok
Video: WIJ VIEREN ONZE 22STE VERJAARDAG! FANTASY THEMA FEEST! 2024, April
Anonim

Als je in Vladivostok woont of alleen voor je verjaardag een reis naar de hoofdstad Primorye plant, heb je veel mogelijkheden om de vakantie vrolijk en groots te vieren.

Hoe een verjaardag te vieren in Vladivostok
Hoe een verjaardag te vieren in Vladivostok

instructies:

Stap 1

Reserveer een tafel of zelfs een feestzaal in een van de restaurants van Vladivostok. U kunt kennis maken met de lijst met vestigingen op de pagina https://rest.vl.ru. Lees recensies en opmerkingen, bekijk de menu's die in restaurants worden aangeboden (ze hebben bijna allemaal hun eigen officiële pagina op internet). Restaurant Adelaarsnest, gelegen op de bovenste verdieping van het hoogste gebouw van de stad, heeft vooral veel positieve recensies. Het uitzicht dat zich vanaf het hoogste punt van Vladivostok voor je opent, zal je verbeelding lang verbazen.

Stap 2

Een kinderverjaardagsfeestje organiseert u bij Clover House, Caramel, Camomile of Igropark, waar speciaal voor kinderen een menu wordt verzorgd. Kinderen worden vermaakt door artiesten en clowns die samenwerken met deze etablissementen (zij het tegen betaling).

Stap 3

Als je een liefhebber bent van spelletjes en raadsels, ga dan naar de pagina https://questoria.ru/index/kak_otmetit_den_rozhdenija_vo_vladivostoke/0-117 en bestel een spannende zoektocht voor jezelf en je vrienden. Alle deelnemers aan het evenement krijgen rollen aangeboden in overeenstemming met het scenario. En de scenario's zijn zeer divers: van de zoektocht naar de "killer" en de schat van piraten tot de "treinoverval". Zo'n evenement kan in de natuur, in clubs en zelfs thuis worden gehouden, omdat de organisatoren hun fantasieën niet vasthouden.

Stap 4

Als je je leven zonder de zee niet kunt voorstellen (wat niet verwonderlijk is, aangezien je in zo'n stad woont, is het onmogelijk om niet verliefd te worden op de zee), organiseer dan een boottocht in een geschikt seizoen en breng je verjaardag door aan boord van de schip. Een feestelijk gedekte tafel in de garderobe, een animatieprogramma, nachtelijk vuurwerk boven de baai - dit is allemaal gegarandeerd.

Stap 5

Breng je verjaardag door in een van de recreatiecentra niet ver van de stad of op Russky Island (binnen Vladivostok). Banket, entertainment voor elke smaak en elk budget, een feest aan de kust - dit alles zal uw en alleen uw vakantie echt onvergetelijk maken.

Aanbevolen: