Hoe Maak Je Een Tafel Klaar Voor Pasen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Tafel Klaar Voor Pasen
Hoe Maak Je Een Tafel Klaar Voor Pasen

Video: Hoe Maak Je Een Tafel Klaar Voor Pasen

Video: Hoe Maak Je Een Tafel Klaar Voor Pasen
Video: 5x gezonde hapjes (die snel klaar zijn) 2024, Mei
Anonim

De paastafel moet feestelijk, mooi en vrolijk zijn. Het moet beschilderde of beschilderde eieren, Pasen, paastaarten en andere paasgerechten bevatten. Ze onderscheiden zich van gewone gerechten door hun feestelijke aankleding.

Hoe maak je een tafel klaar voor Pasen
Hoe maak je een tafel klaar voor Pasen

instructies:

Stap 1

Kleur de eieren fel en leg ze op het jonge groene gras. Bereid deze backing 9-10 dagen voor de vakantie voor. Giet hiervoor wat aarde in een diep bord, meng er haver, tarwe of waterkers door en giet er water over. Plaats de resulterende pap van zaden en aarde op een warme plaats en bevochtig constant. Draai de plaat met groeiende greens in verschillende richtingen naar de zon. Dan zal het recht groeien. Tegen Pasen zal het gras op het gewenste niveau groeien. Ze wordt een prachtige decoratie voor uw feesttafel.

Stap 2

Pasen is moeilijk voor te stellen zonder paastaarten. Koop ze in de winkel. En als de tijd het toelaat en u wilt uw gezin een plezier doen met zelfgemaakt gebak, kook het dan zelf. Versier ze met zelfgemaakte glazuur, gekleurde poedersuiker of kruimels. Gebruik de room om een kruis op het baksel te vormen en bestrooi het met veelkleurig gekonfijt fruit. Plaats kleine kaarsen erop en vervang standaardborden door gedessineerde en gekleurde servetten.

Stap 3

Bereid kleine geschenken voor familie en vrienden voor. Beschilderde eieren, miniatuurcakes, kerstkaarten of paassouvenirs. Wikkel ze in mooi cadeaupapier en wikkel ze in met linten.

Stap 4

Versier de tafel met rode kaarsen en zet ze in dezelfde stijl kandelaars. Draag je steentje bij voor de decoratie: doe-het-zelf kandelaars. Neem helften van gebroken, rauwe eierschalen en beschilder ze in verschillende kleuren.

Stap 5

Schik andere feestbenodigdheden op de paastafel. Het kan een verscheidenheid aan dieren zijn - lammeren of konijnen. Pluche en porseleinen beeldjes, evenals in olie gesneden, zullen het doen. Bovendien kun je op de vooravond van Pasen chocolade dierenfiguurtjes kopen.

Stap 6

De paastafel ziet er heel mooi en lenteachtig uit als hij wordt opgeknapt met verse bloemen. Zet in het midden een fles Cahors kerkwijn. Leg de gewijde wilgentakken op tafel. Het is een symbool van lente en vruchtbaarheid.

Stap 7

Maak een paaskrans van bloemen, takken, linten. Plaats het in het midden van de tafel en plaats Pasen in het midden en bekleed het met gekleurde eieren.

Aanbevolen: