Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Novosibirsk

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Novosibirsk
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Novosibirsk

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Novosibirsk

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Novosibirsk
Video: VERJAARDAG IN MIAMI - weekvlog #95 - Esther Goos 2024, Maart
Anonim

Aan de vooravond van de verjaardag is de meest prangende vraag: "Waar en hoe te vieren?", Omdat je wilt dat de vakantie een heel jaar of zelfs een heel leven wordt herinnerd. Er zijn veel manieren en plaatsen om een feest te houden in Novosibirsk, maar u moet één ding kiezen.

Hoe een verjaardag te vieren in Novosibirsk
Hoe een verjaardag te vieren in Novosibirsk

Een uitstapje naar het huisje

Een uitstekende optie voor een vakantie is openluchtrecreatie. Een barbecue gemarineerd met je eigen handen, gekookt op houtskool, een gezelschap van goede vrienden en frisse lucht - dit is wat een verjaardag in de natuur belooft. Maar zo'n vakantie is alleen geschikt voor degenen die in de zomer zijn geboren, en niet tijdens de Siberische vorst. Hier vervagen de felle kleuren van de voordelen van openluchtrecreatie sterk en na enige reflectie verliezen ze hun aantrekkelijkheid volledig. Totdat je de datsja bereikt, terwijl je de open haard of de kachel aansteekt, terwijl je warm wordt, eindigt de verjaardag en dan is het tijd om je klaar te maken voor de terugreis. Zo'n vakantie belooft geen prettige herinneringen.

In het restaurant

Verjaardag in een restaurant of café is de meest voorkomende gebeurtenis. De voordelen van deze manier van vieren liggen voor de hand: je hoeft niet voor en na de vakantie op te ruimen, salades te plannen en braadstukken te koken, en je hoeft niet na een menigte gasten af te wassen. En de mogelijkheid om zichzelf in een nieuwe outfit aan een groot aantal gasten tegelijk te laten zien, zal de meerderheid van de vrouwen niet onverschillig laten. Daarnaast kan in het restaurant elke gast een gerecht naar zijn smaak bestellen, kun je zeker geen live muziek in huis of op het land organiseren en kun je zelfs op elk moment van het jaar feestvieren in het restaurant.

Maar deze manier van vieren heeft één groot nadeel: de prijzen. Niet iedereen met een gemiddeld salaris kan zo'n vakantie betalen. En als hij het toestaat, zal hij zich een heel jaar lang het uitgegeven geld herinneren en denken dat hij ermee kan kopen.

Sauna's "Eiland"

Er is een prachtige plek in Novosibirsk waar u zaken met plezier kunt combineren - de Ostrov-sauna's. De informele sfeer is hier niet slechter dan op het platteland en de menukaart en bediening kunnen wedijveren met veel restaurants. Stoomliefhebbers zullen blij zijn met dit tijdverdrijf, maar de rest zal iets met zichzelf te doen hebben: waterglijbanen, biljart, tafelhockey, tv, karaoke en nog veel meer wachten op u in deze etablissementen. En de prijzen zijn, in tegenstelling tot restaurants, behoorlijk budgettair. Bel het nummer in Novosibirsk 2-998-999 of ga naar de site op internet voor meer informatie.

Lasertag-arena

Wilt u een betoverende vakantie, ga dan naar "Portal-54" naar de "Laser Tag Arena". De enige in Novosibirsk, het zal de weg voor je openen naar de wereld waar je je de held kunt voelen van een fantastische actiefilm of computerspel. Het spel is vergelijkbaar met "Paintball", alleen moet je niet met ballen schieten, maar met onschadelijke infraroodstralen. De nederlaag van het doelwit wordt geregistreerd door de computer. Hier krijg je een verscheidenheid aan spelscenario's voor elke smaak aangeboden. Dit is een geweldige manier om je verjaardag te vieren voor degenen die niet van rustige bijeenkomsten houden met een vork in hun handen.

Entertainmentcentrum "Apollo-24"

Als het bedrijf een "bonte" heeft gekozen, waar iedereen zijn eigen soort entertainment verkiest, dan kun je naar het entertainmentcentrum "Apollo-24" in Novosibirsk gaan. Er is alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust - bowlen, biljart, spelsimulators. Apollo 24 heeft een uitstekende Europese keuken en de bar is gevuld met een verscheidenheid aan drankjes. En hier krijgen jarigen een cadeau - een fles champagne.

Aanbevolen: