Wat Een Goed Vakantiehuis Is Dit

Inhoudsopgave:

Wat Een Goed Vakantiehuis Is Dit
Wat Een Goed Vakantiehuis Is Dit

Video: Wat Een Goed Vakantiehuis Is Dit

Video: Wat Een Goed Vakantiehuis Is Dit
Video: Het nieuws wordt aan de kinderen verteld! #6.1 | Een Huis Vol 2024, Mei
Anonim

September De Krim is echt een "gouden" tijd. Royale zon, overvloed aan fruit, droge warme lucht gevuld met fytonciden van planten, evenals zeezout - deze combinaties samen maken de Krim tot een werkelijk uniek resort met prachtige vakantiehuizen.

Wat een goed vakantiehuis is dit
Wat een goed vakantiehuis is dit

Het pension Azovskiy kan als een goed rusthuis worden beschouwd. Zijn bezoek is tegelijkertijd een gezondheidsbevorderend karakter, daarom is september geweldig om hem te bezoeken, vooral als de hitte vanwege zijn eigen gezondheid gecontra-indiceerd is. Direct vanaf het pension is er een regelmatige vervoersverbinding naar het treinstation van Ostanino en de stad Shelkino, waar u goedkoop alle soorten fruit kunt kopen.

Onvergetelijke excursies naar de bezienswaardigheden van de Krim

Tijdens een vakantie in september kan het bezoeken van excursies een groot genoegen zijn - er is geen uitputtende hitte, terwijl de bezienswaardigheden mooi zijn, ongeacht het seizoen. Excursies laten u het schiereiland met eigen ogen zien. Met dergelijke reizen kunt u genieten van de unieke schoonheid van dit fantastische land, de belangrijkste mijlpalen van zijn geschiedenis leren kennen en unieke bezienswaardigheden overwegen.

Onder de bezienswaardigheden van de Krim kan alles een onuitwisbare indruk maken - het Zwaluwnest en de Botanische Tuin van Jalta, prachtige natuur in de buurt van prachtige baaien, het Genuese fort, fascinerende bergwandelingen, goudwitte stranden in de regio Feodosia.

Alles voor een comfortabel verblijf in één pension

Voor degenen die graag actief willen rusten, heeft "Azovsky" zijn eigen sportterreinen uitgerust: een volwaardig sportcomplex, uitstekende tennisbanen, een volwaardig voetbalveld, terrein voor volleybal- en basketbalspelers. Daarnaast kunnen vakantiegangers strandgymnastiek beoefenen, massagebehandelingen krijgen, een badhuis bezoeken, wandelen en fietsen.

Op het grondgebied van het vakantiehuis is er een waterpark voor kinderen, heel dichtbij, een buitenzwembad met glijbanen, evenals een binnenzwembad, waarin het water altijd wordt verwarmd, en tal van speeltuinen.

Voor romantisch ingestelde vakantiegangers zijn er volledig uitgeruste ruimtes waar u zelf een heerlijke barbecue kunt koken. Vrienden komen daar 's avonds samen om te genieten van liedjes, gitaarakkoorden en een vriendelijk gezelschap bij het vuur.

"Azovskiy" is handig om uit te rusten, omdat het kortingen biedt voor septembervakanties - in deze echt "gouden tijd" is de korting maar liefst vijf procent op elke voucher. Hoewel de Krim altijd mooi is, beschouwen velen de vakantie in september als de meest gezegende tijd. De Krim spreidt vervolgens zijn fluweel uit voor vakantiegangers.

Aanbevolen: