Hoe Maak Je Een Bruiloft Goed

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bruiloft Goed
Hoe Maak Je Een Bruiloft Goed

Video: Hoe Maak Je Een Bruiloft Goed

Video: Hoe Maak Je Een Bruiloft Goed
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Zelfs als een meisje geen make-up gebruikt in haar dagelijks leven, is een bruiloft een goede reden om make-up te dragen volgens alle regels. Bruiloftsmake-up moet bijzonder verantwoordelijk worden benaderd, omdat je je hele leven foto's van het feest zult bewonderen.

Hoe maak je een bruiloft goed
Hoe maak je een bruiloft goed

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - tijdschriften;
  • - cosmetica.

instructies:

Stap 1

Blader door tijdschriften en surf op internet om de beste make-up voor jou te vinden. Selecteer enkele foto's. Zoek een meester en laat hem de foto's zien, zodat je de mogelijkheid hebt om de nuances van make-up te bespreken. Maak een proefmake-up en maak een foto van jezelf, want niet elke make-up ziet er organisch uit op de foto.

Stap 2

Geef de voorkeur aan langdurige cosmetica. Het is mogelijk dat u niet de mogelijkheid heeft om uw make-up voortdurend te corrigeren. Maar tegelijkertijd kun je nerveus worden, huilen, wat de veerkracht niet op de beste manier beïnvloedt. Als je zelf make-up gaat doen, koop de producten dan van tevoren en gebruik ze enkele weken om allergische reacties te voorkomen.

Stap 3

Probeer de perfecte teint te bereiken. Breng een egalisatiebasis aan met reflecterende deeltjes. Bedek oneffenheden en donkere kringen met een concealer. Gebruik een klein beetje schaduw en losse poeder voor een zacht, fluweelachtig effect. Gebruik een highlighter over de jukbeenderen, het midden van het voorhoofd en de neusrug.

Stap 4

Focus bij make-up op de ogen. In dit geval moet u geen schaduwen van agressieve tinten of de optie rokerige ogen kiezen. Accentueer de lijn van het oog met een donkere eyeliner of potlood, breng de tint van de kleur aan die bij je past en blend deze grondig. Probeer mascara alleen op de bovenste wimpers aan te brengen om strepen te voorkomen.

Stap 5

Breng wat zonnebrandpoeder aan onder de jukbeenderen en op de slapen om het gezicht een ontspannen uitstraling te geven. De bronzer brush kan ook gebruikt worden om over de armen en het decolleté te borstelen. Gebruik geen felle blush, want tijdens de viering bent u verzekerd van een natuurlijke blos.

Stap 6

Kies voor lippen een langhoudende lipstick met een natuurlijke tint. Onthoud dat je zeker zult kussen. Probeer een lippenstift te kiezen die niet uitsmeert of sporen achterlaat op je nieuwe partner. Om dezelfde reden zijn lipglosses categorisch uitgesloten.

Aanbevolen: