Verouderde Huwelijkstradities

Verouderde Huwelijkstradities
Verouderde Huwelijkstradities

Video: Verouderde Huwelijkstradities

Video: Verouderde Huwelijkstradities
Video: Get glam with me voor een bruiloft | Beautygloss 2024, Mei
Anonim

Losgeld, waarzeggerij over een jongen en een meisje, wedstrijden in luiers, het stelen van een bruid en een gevecht - wat voorheen als integrale attributen van een bruiloft werd beschouwd, wordt stilaan verleden tijd en raakt volledig uit de mode.

Verouderde huwelijkstradities
Verouderde huwelijkstradities

1. Toastmaster met accordeon

Een oom (of tante), die niet om zijn uiterlijk geeft, maakt fouten in woorden, maar hij weet hoe hij de knopaccordeon moet bespelen, heel middelmatig zingt en luid "bitter" roept. Vaak kan zo'n "toastmaster" een glas of twee missen, wat over het algemeen onaanvaardbaar is in het werk.

2. Decoratie met ballonnen

Harten of zwanen uit ballonnen boven de tafel van de jongen behoren langzaam maar zeker tot het verleden. Nu zijn er veel andere opties om de hal te versieren: stoffen, bloemen, linten.

3. Saaie wedstrijden

Je kunt nauwelijks iemand ontmoeten die nog nooit een wedstrijd heeft gezien met luiers omdoen, "raad de melodie", in tassen springen en dergelijke, die op elke bruiloft worden herhaald. Bespreek met de gastheer welke wedstrijden je wel en niet op je evenement wilt zien.

4. Geld ophalen bij gasten

De presentator, smekend om een jongen of een meisje, heeft er lang irrelevant en dom uitgezien. En zo creëer je onnodige overlast voor gasten die de rekeningen in hun broekzak moeten steken. Veel mensen betalen tegenwoordig overal met de kaart en zijn niet gewend om contant geld mee te nemen.

5. Laat gasten drinken en toast maken

Het meest absurde is om niet-drinkende gasten te laten drinken "op de gezondheid van de jongeren". Hetzelfde geldt voor gedwongen toosten en deelname aan prijsvragen. Er zijn mensen die niet graag in het openbaar spreken. Alle gasten op het feest moeten zich op hun gemak voelen, een goede gastheer weet dit standaard.

6. Er staat veel eten op tafel

In de Sovjettijd toonde de hoeveelheid voedsel op de tafels uw 'vrijgevigheid'. Nu toont het alleen maar minachting voor andermans werk en voor hun eigen geld. Waarom bewust meer bestellen dan gasten kunnen eten en de rest in de prullenbak gooien?

7. De bruid stelen

Dit opnemen in je trouwscenario is alleen de moeite waard als je met iets echt origineels komt. En niet alleen de 'onverwachte' verdwijning van de bruid, die zich verstopte in de achterkamer van het restaurant, en de taak om te zingen en dansen voor de bruidegom.

8. Smakeloze foto's en overmatig gebruik van Photoshop

"Bruid op de palm", "bruidegom onder de duim", composities a la "toeristen tegen de achtergrond van het monument" en andere meesterwerken zijn al lang in de geschiedenis. Kom met iets nieuws. Nu is de trend directe, "live" fotografie en originele producties.

9. Duiven loslaten

In de regel worden alle meisjes aangeraakt bij het zien van katten, hamsters en zijn ze zo aardig dat vliegen niet zullen beledigen, maar tegelijkertijd kwellen ze witte duiven volledig genadeloos. Vogels zijn niet geboren om je bruiloft te versieren.

10. Vechten

Eerder geloofde men dat de bruiloft niet goed zou verlopen zonder een gevecht. Misschien zullen de obers in het restaurant plezier hebben bij het kijken naar de vechtende gasten, maar de schade van kapotte borden en kapotte interieurartikelen zal hoogstwaarschijnlijk door de helden van de gelegenheid moeten worden betaald.

Aanbevolen: