Hoe Deel Te Nemen Aan De Hot Summer 2012-marathon

Hoe Deel Te Nemen Aan De Hot Summer 2012-marathon
Hoe Deel Te Nemen Aan De Hot Summer 2012-marathon

Video: Hoe Deel Te Nemen Aan De Hot Summer 2012-marathon

Video: Hoe Deel Te Nemen Aan De Hot Summer 2012-marathon
Video: 2 килограмма креветок в кляре РЕЦЕПТ РЕСТОРАНА 2024, April
Anonim

"Hot Summer 2012" is een marathon voor de zomervakantie. De redactie van de krant "Vechernyaya Moskva" organiseerde het voor lezers die van interessante zomerreizen houden. De actie begon op 21 mei.

Hoe deel te nemen aan de Hot Summer 2012-marathon
Hoe deel te nemen aan de Hot Summer 2012-marathon

De journalistieke en lezersmarathon van de Hot Summer 2012-editie begon met het begin van een echt warm seizoen. De doelgroep zijn degenen die al weten waar ze op vakantie gaan, en degenen die nog niet hebben besloten en nadenken. De auteurs van "Vechernyaya Moskvy" (zowel personeelscorrespondenten als actieve lezers), bevelen in het kader van een vaste thematische rubriek allereerst aan hoe u de beste optie kiest om met kinderen te reizen (hier en het klimaat, voedsel en vaccinaties) en hoe u een betrouwbare touroperator kunt vinden om de reis niet te verpesten. In het kader van de marathon kunt u ook "hot tours" selecteren om uzelf een voordelige, maar hoogwaardige rust te verzekeren.

Om een volwaardige deelnemer aan de Hot Summer 2012-marathon te worden, moet de lezer zich registreren op de officiële website van de Evening Moscow - vmdaily.ru - en de updates in de sectie volgen. Gebruikers stellen er vragen en discussiëren over actuele onderwerpen. Op de mediapagina op internet vindt u nog meer deskundig advies dan in de papieren versie van Vecherka. Op de website van de krant communiceren vertegenwoordigers van reisbureaus, advocaten, artsen en ervaren, "professionele" reizigers die naar veel landen hebben gereisd met lezers. De meest actieve deelnemers aan de discussies op de forums worden beloond met prijzen (inclusief vouchers!). Quizzen gewijd aan de steden van de wereld zijn vooral populair.

Correspondenten van de krant "Vechernyaya Moskva", die terugkeren van vakanties, delen niet alleen hun indrukken met lezers, maar geven ook advies dat nodig zal zijn voor degenen die op reis gaan in hun "voetsporen". En als lezers ook willen vertellen hoe ze hun vakantie hebben doorgebracht, kunnen ze een reisverslag schrijven, foto's bijvoegen en een brief sturen naar de redactie. De rapporten worden gepubliceerd onder het kopje "Hete zomer - 2012".

Aanbevolen: