Hoe Deel Te Nemen Aan Het Praagse Bierfestival

Inhoudsopgave:

Hoe Deel Te Nemen Aan Het Praagse Bierfestival
Hoe Deel Te Nemen Aan Het Praagse Bierfestival

Video: Hoe Deel Te Nemen Aan Het Praagse Bierfestival

Video: Hoe Deel Te Nemen Aan Het Praagse Bierfestival
Video: крем ПРАЖСКИЙ! Тот самый! На желтках и без сливок! вкуснейший Шоколадный крем! 2024, April
Anonim

Al meerdere jaren op rij wordt in Praag een traditioneel bierfestival georganiseerd, waarbij de producten van de beste brouwerijen in Tsjechië aan de gasten worden aangeboden. Het is niet verwonderlijk dat zo'n gastronomisch evenement telkens de aandacht trekt van enkele duizenden mensen.

Hoe deel te nemen aan het Praagse bierfestival
Hoe deel te nemen aan het Praagse bierfestival

Noodzakelijk

  • - Schengenvisum;
  • - een ticket naar Praag;
  • - geld voor bier.

instructies:

Stap 1

Het Bierfestival begint half mei en duurt ruim twee weken. In 2012 loopt deze bijvoorbeeld van 17 mei tot 2 juni. Deelnemers aan het evenement zullen worden uitgenodigd om meer dan 70 soorten Tsjechisch bier van de hoogste kwaliteit en traditionele gerechten voor dit land te proeven, bereid door de chef-koks van de beste restaurants in Praag.

Stap 2

200 jonge mannen en vrouwen gekleed in nationale kostuums zullen de gasten bedienen. Het bijzondere van dit evenement is dat je voor gastronomische gerechten en souvenirs moet betalen met de speciale valuta van het festival - een bierdaler. Het kost 45 Tsjechische kronen en het is mogelijk om het op het festival zelf van het personeel te kopen. En elk weekend tijdens het festival worden de deelnemers vermaakt door beroemde Tsjechische bands, dj's tot zonsopgang, disco's en showprogramma's.

Stap 3

Om naar het Bierfestival te gaan, boekt u vooraf een hotel in Praag en een vliegticket via internet. Verkrijg een Schengenvisum bij de Tsjechische ambassade of het consulaire centrum van dit land door alle benodigde documenten te overleggen. Ga dan op reis tijdens het festival.

Stap 4

Maak gebruik van de diensten van een reisbureau en koop een ticket naar Praag. Dit bespaart u de moeite van het maken van uw eigen visum, het zoeken naar een gratis hotelkamer en het kopen van vliegtickets die mogelijk niet beschikbaar zijn. Het enige dat u nodig heeft, is het benodigde pakket documenten ophalen en de tour betalen.

Stap 5

De toegang tot het bierfestival 2012 is gratis voor iedereen. Het is ook niet nodig om een tafel te reserveren, maar de reservering zal dienen als garantie voor vrije ruimte, die in een weekend moeilijk te vinden kan zijn. De locatie van het festival is het expositiecentrum naast het treinstation van Holešovice.

Aanbevolen: