Hoe Deel Te Nemen Aan Het Pineapple Festival In Thailand

Inhoudsopgave:

Hoe Deel Te Nemen Aan Het Pineapple Festival In Thailand
Hoe Deel Te Nemen Aan Het Pineapple Festival In Thailand

Video: Hoe Deel Te Nemen Aan Het Pineapple Festival In Thailand

Video: Hoe Deel Te Nemen Aan Het Pineapple Festival In Thailand
Video: 🇹🇭 ЭКСКУРСИИ В БАНГКОКЕ КУЛИНАРНЫЙ ФЕСТИВАЛЬ ТАЙСКОЙ ЕДЫ 🍴 WONGNAI BANGKOK FOOD FESTIVAL 2019 2024, Maart
Anonim

Elk jaar wordt in Thailand een festival gehouden gewijd aan de meest geliefde vrucht in dit land - ananas. Als onderdeel van het evenement wordt een groot aantal tentoonstellingen gehouden die iedereen die van de Thaise cultuur houdt, kan interesseren.

Hoe deel te nemen aan het Pineapple Festival in Thailand
Hoe deel te nemen aan het Pineapple Festival in Thailand

instructies:

Stap 1

Het Pineapple Festival is een van de vele evenementen in Thailand die elk jaar toeristen trekt. De inwoners van het land hebben speciaal respect voor deze vrucht, omdat deze wordt geassocieerd met de oudste tradities van hun voorouders. Enkele eeuwen geleden werd bijvoorbeeld ananassap, samen met geneeskrachtige kruiden, gebruikt als medicijn voor veel ziekten.

Stap 2

Dit evenement vindt begin juni plaats in de provincie Lampang. Meestal duurt het festival drie, maximaal vier dagen, en het programma omvat niet alleen feestelijke processies en gezangen, maar ook behoorlijk serieuze evenementen. Een verplicht punt van het festival is met name een landbouwtentoonstelling, waar de meest sappige ananassoorten worden gedemonstreerd, evenals nieuwe rassen van deze vrucht. Om als deelnemer het festival te betreden, hoeft u zich niet aan te melden. Lampang is de op twee na grootste stad van Thailand, dus er is een lange busdienst tussen deze stad en Hong Kong.

Stap 3

Controleer of er vluchten zijn vanuit jouw stad naar Hong Kong. Als die er niet zijn, zul je hoogstwaarschijnlijk met een overstap via Moskou moeten vliegen. Dit kan extra financiële investeringen vergen, dus u moet hierop voorbereid zijn. Bij aankomst op de luchthaven van Hong Kong moet u een taxi nemen en naar het plaatselijke busstation gaan. Vluchten naar Lampang vertrekken om de twee uur en de ticketprijzen zijn niet te hoog. Een veel ernstiger probleem is huisvesting, aangezien het vrij moeilijk is om huisvesting te vinden tijdens het ananasfestival, en als die er is, wordt de prijs van huurwoningen torenhoog.

Stap 4

U kunt veel zenuwen en geld besparen als u zich wendt tot professionals, namelijk een reisbureau. Het is daar dat professionele touroperators de meest acceptabele en handige optie voor u kunnen kiezen om naar Thailand te reizen voor een festival dat gewijd is aan het eren van het schijnbaar gewone fruit - ananas.

Aanbevolen: