Hoe Deel Te Nemen Aan Een Historisch Festival

Inhoudsopgave:

Hoe Deel Te Nemen Aan Een Historisch Festival
Hoe Deel Te Nemen Aan Een Historisch Festival

Video: Hoe Deel Te Nemen Aan Een Historisch Festival

Video: Hoe Deel Te Nemen Aan Een Historisch Festival
Video: Internationaal Historisch Festival 2016 Panningen Zaterdag 2024, April
Anonim

Historische festivals zijn spectaculaire en grootschalige evenementen. Ondanks het feit dat ze relatief recent in Rusland zijn verschenen, wint hun populariteit elk jaar aan kracht. Grote historische festivals trekken regelmatig een zeer groot aantal toeschouwers. Daarnaast groeit het aantal mensen dat volwaardige deelnemers wil worden aan deze onvergetelijke actie. Iedereen kan deelnemen aan het historische festival, maar dit vereist een serieuze voorbereiding.

Hoe deel te nemen aan een historisch festival?
Hoe deel te nemen aan een historisch festival?

instructies:

Stap 1

De eerste stap is om het tijdperk en het land te kiezen dat u wilt verbouwen. Het aanbod is hier vrij breed: van de vroege geschiedenis van de oude Russische en Europese staten tot de periode van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Een essentiële omstandigheid die uw keuze kan beïnvloeden, is de aanwezigheid van historische clubs in uw stad. Als er dergelijke clubs zijn, kies dan degene die bij uw smaak past. Historische re-enactmentclubs hebben in de regel een schat aan ervaring met deelname aan toernooien en festivals, wat uw taak enorm zal vergemakkelijken.

Stap 2

Nadat je de periode hebt gekozen en hebt aangegeven dat je gaat reconstrueren, kun je beginnen met het belangrijkste - het maken van een kostuum, schoenen en verschillende accessoires die nodig zijn om deel te nemen aan het evenement. Grote en gerenommeerde historische festivals van volledig Russisch en internationaal niveau stellen nogal strenge eisen aan het uiterlijk van de deelnemers. Alle kleding en huishoudelijke artikelen moeten volledig authentiek zijn, dat wil zeggen overeenkomen met de aangegeven historische periode. Het kostuum en schoeisel zijn gemaakt van historische materialen (bijvoorbeeld linnen en leer) op basis van bewaarde schriftelijke en materiële bronnen (miniaturen, archeologische vondsten). Betrouwbare historische literatuur en internetgegevens helpen u daarbij. Er zullen niet minder strenge eisen worden gesteld aan wapens en bepantsering als je besluit deel te nemen aan vijandelijkheden.

Stap 3

Voorwaarde voor deelname aan het festival is een aanvraag ingediend bij het organiserend comité. Het is vrij eenvoudig om je aan te melden, je hoeft alleen maar de website van het festival waarin je geïnteresseerd bent te vinden en je erop te registreren. Daar kunt u ook kennis maken met het programma van het komende evenement, dat meestal buhurts (massagevechten), beurzen, modeshows van historische kostuums, concerten van volksgroepen, vuurshows en nog veel meer omvat.

Aanbevolen: