Bruiloft Familietradities

Bruiloft Familietradities
Bruiloft Familietradities

Video: Bruiloft Familietradities

Video: Bruiloft Familietradities
Video: Bruiloft Nadine en Herman deel 2 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is de verjaardag van een gezin. En het lijkt erop dat dit een kwestie is van twee mensen, een man en een vrouw, maar een gelukkig gezin put ook kracht uit de liefde en eenheid van grootmoeders, grootvaders, ouders, peetvaders. Een gelukkig gezin is trots op de kracht van zijn soort.

Bruiloft familietradities
Bruiloft familietradities

Je kunt nieuwe familietradities of ooit verloren gegane gewoontes nieuw leven inblazen.

Je kunt zelfs "zoals de tradities van iedereen" je eigen tradities maken. Dezelfde handdoek, de traditie lijkt hetzelfde te zijn als die van iedereen, maar je hebt het verbonden met je grootmoeder. Het is alleen van jou. Of een bril. Uiterlijk, net als andere stellen, maar alleen jij weet dat je overgrootmoeder ze had … Het zijn zulke schijnbaar onbeduidende dingen die je van anderen kunnen onderscheiden.

Ook een zeer goede traditie is de bruidsschat. Ten eerste, als het meisje weet dat haar moeder het voor haar heeft voorbereid, dan zal ze het gezinsleven al serieus nemen. En ten tweede, al mijn moeders kracht zit in hem!

Als er geen tradities zijn in de gezinnen van jonge mensen, dan is het in de macht van een jong stel om deze tradities zelf op te zetten. En je kunt op je trouwdag beginnen met iets ongewoons bedenken. Zo is een originele bruiloft voor jou gegarandeerd, want niemand anders zal dit hebben. Pasgetrouwden kopen bijvoorbeeld hele mooie kisten speciaal voor het presenteren van cadeaus. Ze kunnen na de bruiloft worden gebruikt door er bijvoorbeeld trouwaccessoires, brillen, een boek met wensen, een album met foto's, een jurk en een sluier op te vouwen. Dit alles zal de herinnering voor vele jaren behouden. En dan kan de kist worden doorgegeven aan toekomstige generaties. Zo wordt de verbinding van generaties in stand gehouden, de continuïteit van de clan.

En toch, als deze tradities verloren gaan in uw familie, kunt u de grondleggers worden van nieuwe familietradities of de eens verloren gewoonten van uw familie nieuw leven inblazen. En dan kunt u het belangrijkste familieerfstuk doorgeven aan uw kinderen - liefde, wijsheid en wederzijds begrip.

Aanbevolen: