Hoe Krokodil Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Krokodil Te Spelen
Hoe Krokodil Te Spelen

Video: Hoe Krokodil Te Spelen

Video: Hoe Krokodil Te Spelen
Video: How a crocodile laying eggs? Incredible! 2024, April
Anonim

Het spel "Crocodile" omvat 2 teams. Elk moet 4 personen hebben. Je hebt een leider nodig en iemand die goed kan tellen. Hij zal de resultaten van de rondes en het hele spel bekendmaken.

Hoe krokodil te spelen
Hoe krokodil te spelen

Opwarmen

Het spel "Krokodil" begint met haar. De warming-up duurt 30 seconden. Het team kiest één persoon die met gezichtsuitdrukkingen en gebaren een bepaald object probeert te laten zien. Wat er precies op een stuk Whatman-papier staat. Het is zo geplaatst dat niemand van het team kan zien wat erop staat.

Als het object goed is geraden, wordt het woord hardop uitgesproken en krijgt het team 5 punten. Als het een verkeerde naam heeft, worden er direct 5 punten van het resultaat afgetrokken.

Het aantal punten moet strikt worden gecontroleerd door de leider of de eerder gekozen persoon. Hij houdt de punten bij die zijn verdiend door degenen die Crocodile spelen.

De manipulatie van een stille deelnemer die een object probeert te laten zien, is leuk om te zien. Op dit moment kan hij geen woord uitbrengen.

Daarna wisselen de teams van plaats, een lid van het andere team laat de woorden zien. Daarna wisselt de speler weer. Zo laat iedereen op zijn beurt zien waartoe hij in staat is.

Aan het einde van de Warming-up worden de resultaten samengevat. Elk team krijgt zoveel punten toegewezen als het verdiend heeft door de inspanningen van alle deelnemers.

Thematische ronde

Nadat de spelers zich hebben opgewarmd, wacht hen een "Thematische Ronde". Voor elk commando wordt 90 seconden gegeven. In een ronde - 5 onderwerpen, elk 5 woorden. Ingewikkelde woorden "kosten" meer, voor hen kun je meteen veel punten krijgen (als je kunt raden).

Net als in de vorige ronde zijn de spelers ook in deze ronde stil en komen om de beurt naar buiten om één woord te laten zien. Als het team het niet kan raden, kan de mimespeler "Stop" zeggen om de toegewezen tijd te besparen.

Je kunt alle thema's bedenken. Bijvoorbeeld "Kantoor", "Dorp", enz. De deelnemer noemt het onderwerp en krijgt de kans om het woord te zien. Met behulp van gebaren en zijn gezichtsuitdrukkingen beeldt hij een object af, en het team raadt het. De "prijs" van woorden is van 10 tot 30 punten. Meer dan 10 - gemakkelijk, meer dan 30 - moeilijk. Aan het einde van deze ronde worden ook de resultaten opgeteld.

Ronde "Situatie"

De speler wordt op een masker gezet en toont alleen met gebaren - geen gezichtsuitdrukkingen. Voor elk goed antwoord worden 40 punten gegeven. Tijd voor een show is 40 seconden. Er zijn veel situaties die in één woord kunnen worden beschreven. Bijvoorbeeld: kennis, ruzie.

Niet iedereen zal deelnemen aan deze ronde, maar slechts 2 personen van elk team.

"Boek", "Ronde attractie" en het resultaat

De volgende taak is om het boek te raden. Ze wordt in stilte geportretteerd door een persoon die geen lid is van een van deze brigades. Als de tijd om is, heeft het team niet goed geraden, dan gaat het recht om het boek te noemen over op de rivalen. Het duurt 30 seconden om één boek te tonen. Voor het juiste antwoord worden 40 punten toegekend.

Voor de "Attractieronde" wordt een scherm tevoorschijn gehaald. Daarachter is een lamp geplaatst. Concurrenten zien alleen de schaduw van hun showende speler. 2 personen van elk team nemen om de beurt deel. Pantomime in 40 seconden moet een tekenfilm, tv-programma of film "tonen". Voor elk goed antwoord worden 60 punten toegekend.

In de laatste ronde worden duels gehouden. Twee tegenstanders van verschillende teams staan met hun rug naar elkaar toe. Elk beeldt een groot persoon uit.

Aan het einde worden alle rondes opgeteld en wordt de winnaar van het Krokodilspel bekend gemaakt.

Aanbevolen: