Hoe Maak Je Een Grappig Cadeau

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Grappig Cadeau
Hoe Maak Je Een Grappig Cadeau

Video: Hoe Maak Je Een Grappig Cadeau

Video: Hoe Maak Je Een Grappig Cadeau
Video: šŸŽ šŸ’£ Een cadeautje, in een cadeautje, in een cadeautje... - DIY | Jill 2024, April
Anonim

Als je nadenkt over het idee van een grappig geschenk, moet je onthouden dat zo'n verrassing niet aanstootgevend mag zijn voor de persoon voor wie het bedoeld is. Hier is humor gepast, maar eerder zacht en vriendelijk, maar satire en kritische hints zijn al ongewenst. Ook al bekritiseert de persoon zichzelf vaak en lacht hij om zijn fouten, toch mag het geschenk geen beledigende hints van fysieke of alledaagse tekortkomingen bevatten.

Hoe maak je een grappig cadeau
Hoe maak je een grappig cadeau

instructies:

Stap 1

Je kunt een grappige cartoon geven aan naaste familieleden of vrienden. Veel kunstenaars zullen dit soort werk graag doen. Kijk gewoon zo dat het humoristische beeld goedaardig en opgewekt blijkt te zijn en de meest aantrekkelijke eigenschappen van een persoon overbrengt. Voor bijvoorbeeld de verjaardag van een getrouwd stel of voor de nieuwjaarsvakantie kunt u een portret voor het hele gezin bestellen.

Stap 2

Ben je uitgenodigd om het nieuwe jaar te vieren door goede vrienden? Bestel voor elk van hen een mok met een fotoportret en een grappige inscriptie, en op een fles champagne kunnen experts op uw verzoek elk etiket maken.

Stap 3

Ben je goed in breien of naaien? Dan kun je zelf een interessant en aantrekkelijk cadeau maken. Naai grappige pantoffels die hun drager zullen amuseren. Als ze zulke grappige huisschoenen aantrekt, zal ze je elke keer met plezier herinneren. Je kunt een deken breien die bestaat uit verschillende grappige verhalen. Dit item is altijd nodig in huis, dus het zal ook altijd degenen opvrolijken die zo'n prachtig geschenk krijgen. Over het algemeen zullen handgemaakte dingen veel meer vreugde brengen, omdat je er een deeltje van jezelf in stopt en je eigen creatieve idee belichaamt. Een patchwork quilt, een ontroerend grappig knuffeltje of een huisvest met schattige of grappige appliquƩs kunnen perfect zijn als grappig cadeau.

Stap 4

Sommige mensen geven sexshop-artikelen als een grappig en humoristisch cadeau. Maar normaal gesproken zal niet iedereen zo'n aanbod accepteren. Iemand zal dit als een uiting van slechte smaak beschouwen, terwijl anderen zelfs beledigd zullen zijn. Daarom, als je zoiets kiest, moet je er zeker van zijn dat je goed wordt begrepen en niet beledigd.

Stap 5

Voor ouderen kunnen knusse huiskussens, interessant servies, diverse souvenirs en fotolijsten een grappig en schattig cadeau zijn. Bij het kiezen van een cadeau voor ouders kun je nuttige eigenschappen combineren met humoristische kenmerken. Geef bijvoorbeeld kwaliteitsbeddengoed met een grappig patroon.

Aanbevolen: