Hoe Maak Je Op Een Originele Manier Een Cadeau

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Op Een Originele Manier Een Cadeau
Hoe Maak Je Op Een Originele Manier Een Cadeau

Video: Hoe Maak Je Op Een Originele Manier Een Cadeau

Video: Hoe Maak Je Op Een Originele Manier Een Cadeau
Video: Een kaart maken op een leuke manier. 2024, April
Anonim

Het geschenk zelf is vaak niet zo belangrijk als de manier waarop het wordt gepresenteerd. En zelfs een bescheiden ansichtkaart, op een originele manier gepresenteerd, zal een afgrond van positieve emoties brengen.

Hoe maak je op een originele manier een cadeau
Hoe maak je op een originele manier een cadeau

instructies:

Stap 1

Om te begrijpen hoe je een persoon kunt verrassen, moet je nadenken over zijn passies en hobby's. Een fervent filatelist zal bijvoorbeeld graag een zeldzaam merk vinden in een verpakking met een fles gewoon parfum. Nadat hij is afgestemd op een standaard "protocol" -geschenk, zal de gefeliciteerde persoon aangenaam verrast zijn dat je zijn voorkeuren onthoudt en probeerde de verlangens te raden.

Stap 2

Doe net alsof je de vakantie helemaal bent vergeten. Als het een werkdag is, bel dan niet de persoon aan wie je het cadeau wilt geven. Ga in het weekend het huis uit of stuur de jarige onder een aannemelijk voorwendsel naar de winkel. Wanneer hij, overstuur, terugkeert van dienst of van een wandeling, zal hij een feestelijk gedekte tafel zien, kaarsen en op de meest opvallende plek - een geschenk waar hij lang van heeft gedroomd. Het verrassingselement zal in uw voordeel werken. Deze felicitatie zal nooit vergeten worden.

Stap 3

Verwen je partner met wat leuks. Speel warm-koud, maar op een nieuwe manier. Verstop een cadeautje, zoals kaartjes voor een show, achter een elastische band van je ondergoed. Blinddoek je geliefde. Laat hem je vanuit het hoofd voelen. Als je partner afstand neemt van de verrassing, zeg dan 'koud'. Als het dichterbij komt - "warmer" en "heet". Dergelijk amusement zal waarschijnlijk niet alleen eindigen met de vreugde van het geschenk. Hoogstwaarschijnlijk zullen jullie er allebei van genieten.

Stap 4

De originele felicitatie zal niet alleen worden gewaardeerd door de tweede helft, maar ook door een collega. Als de jarige je baas is, organiseer dan een groepsbegroeting. U kunt bijvoorbeeld een scène naspelen waarin hij de koning is en u zijn ministers. Feliciteer hem door alle deugden van zijn staat (bedrijf of afdeling) op te sommen. Om honderd procent te raken, maak je van tevoren een kroon door deze met goudverf te schilderen. En voor ministers - medailles om de nek. Schrijf er “Minister van Logistiek”, “Minister van Kanselarij”, enz. op. En verdeel ze onder het personeel in de respectievelijke posities.

Aanbevolen: