Welke Tafel Voor Te Bereiden Op Het Nieuwe Jaar

Welke Tafel Voor Te Bereiden Op Het Nieuwe Jaar
Welke Tafel Voor Te Bereiden Op Het Nieuwe Jaar

Video: Welke Tafel Voor Te Bereiden Op Het Nieuwe Jaar

Video: Welke Tafel Voor Te Bereiden Op Het Nieuwe Jaar
Video: ALLES VOORBEREiDEN VOOR HET KiNDERFEEST VAN MORGEN! šŸŽŠ | Bellinga Vlog #2243 2024, Mei
Anonim

Het nieuwe jaar is moeilijk voor te stellen zonder heerlijke en mooi gedecoreerde gerechten, een elegante tafel en een feestelijk diner met familie en vrienden.

feestelijke tafel
feestelijke tafel

Voorbereidingen voor het vieren van het nieuwe jaar beginnen altijd lang voordat het begint. Huisvrouwen kiezen niet alleen outfits en kapsels, versieren het huis voor de feestdagen en kopen cadeaus voor het hele gezin, maar denken ook na over welke gerechten ze moeten koken voor de feesttafel. Nieuwjaar is een speciale dag, wat betekent dat de traktatie voor gasten ook ongewoon moet zijn, die doet denken aan het symbool van het jaar.

Volgens de Chinese horoscoop wordt de groene houten Geit het komende jaar de patrones. Geiten en schapen onderscheiden zich door zachtmoedigheid en vriendelijkheid, sinds onheuglijke tijden worden ze in verband gebracht met thuis- en zelfvoorzienende landbouw. Deze sfeer moet ook in de nieuwjaarsmaaltijd worden overgebracht - het moet vrolijk, ontspannen en licht zijn, en een eenvoudig serveren zal het feestelijke diner nog comfortabeler maken. Gebruik hout, natuurlijke stoffen, aardewerk, beschilderd porselein en keramiek om de tafel te decoreren en te dekken.

Er moet fruit en verse groenten op tafel staan. Je kunt de gastvrouw van het jaar ook plezieren met verse kruiden, specerijen, kruiden en zuivelproducten, die het komende jaar een symbool zullen worden van overvloed en welvaart. Geiten en schapen zijn herbivoren, dus sla de vegetarische snacks gemaakt van kaas, sla, kool, bieten en wortelen niet over. Wat betreft warme gerechten, vis of vlees moet worden gekookt in de beste tradities van de eenvoudige dorpskeuken - bijvoorbeeld gebakken in de oven met aromatische kruiden en een selectie van verse groenten.

Een verplicht attribuut van de feesttafel zijn snoepjes en desserts, die het vrolijke en goedaardige karakter van de gastvrouw van het jaar symboliseren. De meest relevante zijn lichte zuivel- en fruitdesserts, cheesecakes en wrongelstoofschotels, zelfgemaakte appeltaarten, havermoutkoekjes, cakes met fruit, ijs, zelfgemaakte zoetigheden. Als drankjes voor de nieuwjaarstafel moet u zoete wijnen, likeuren, bessendranken en natuurlijk traditionele champagne kiezen.

Aanbevolen: