Hoe Trouwbloemen Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Trouwbloemen Kiezen?
Hoe Trouwbloemen Kiezen?

Video: Hoe Trouwbloemen Kiezen?

Video: Hoe Trouwbloemen Kiezen?
Video: Bloemen maken van crepepapier 2024, April
Anonim

Een huwelijksceremonie is een van de mooiste gebeurtenissen in het leven van elke persoon. Zoals elke vakantie, is het gebruikelijk om het met bloemen te versieren. Bij het kiezen van een bruidsboeket voor een bruid zijn er een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden.

Hoe trouwbloemen kiezen?
Hoe trouwbloemen kiezen?

instructies:

Stap 1

Kies de vorm van het boeket, rekening houdend met de wensen van de bruid. Het kan een klassieke bal, cascade, druppel of hart zijn. Bespreek het uiteindelijke boeketgewicht met de bloemist. Vergeet niet dat de bruid een kwetsbaar wezen is, nauwelijks in staat om zware, zij het mooie bloemen te slepen. Een licht boeket ziet er veel harmonieuzer uit tegen de achtergrond van het meisje en zal haar ook geen problemen bezorgen op een heldere dag.

Stap 2

Vertrouw op de kleur en stijl van de jurk. Als de jurk van de bruid heldere inzetstukken heeft (bijvoorbeeld een lint), probeer dan het boeket te matchen. Het is niet nodig om een monochroom boeket te maken. Je kunt verschillende kleuren combineren, het belangrijkste is om de harmonie te volgen. De gebruikelijke witte bloemen zijn niet meer zo relevant. Bruiden proberen op te vallen en volgen hun voorkeuren. Een boeket rode rozen in de vorm van een hart is ook perfect voor een bruiloft, net als een klassieke witte ballon.

Stap 3

Kies geen sterk geurende bloemen. Zelfs als je van de geur van lelies houdt, zal de hele dag in hun bedwelmende geur leiden tot hoofdpijn en een slechte gezondheid. Zoek uit of de bloemist dezelfde lelies heeft, maar dan decoratief - ze worden gekweekt zonder zo'n sterke geur. Zo niet, pak dan andere bloemen.

Stap 4

Koop bloemen voor de bruid, het bruidsmeisje en de corsages op één plek. Boeketten voor dames mogen elkaar nooit herhalen. Ze zijn gemaakt in dezelfde stijl, maar moeten variëren in kleur en grootte. De corsages van de bruidegom worden gemaakt in harmonie met het boeket van de bruid, de getuige, respectievelijk met het boeket van de getuige.

Stap 5

Koop bloemen om je kapsel te versieren in overleg met je bloemist. Ze mogen geen sterk aroma afgeven, maar moeten de hele dag vers kunnen blijven zonder water bij te vullen. De verwelkte bloemen op het hoofd van de bruid zijn een triest gezicht.

Aanbevolen: