Nieuwjaar Alleen Zonder Zelfmedelijden

Nieuwjaar Alleen Zonder Zelfmedelijden
Nieuwjaar Alleen Zonder Zelfmedelijden

Video: Nieuwjaar Alleen Zonder Zelfmedelijden

Video: Nieuwjaar Alleen Zonder Zelfmedelijden
Video: Eindhoven Vuurwerk Compilatie Oud en Nieuw 2020 - 2021 2024, Mei
Anonim

Op oudejaarsavond is iedereen in de buurt gewoon aan het overleggen: waar, met wie, hoe af te spreken. Maar het komt ook voor dat mensen voor de vakantie vertrekken, of gedwongen worden te werken, naar een andere stad zijn verhuisd en nog geen vrienden hebben gemaakt, of banale vermoeidheid over zich heen komt dat ze nergens heen willen om iemand te zien. In dergelijke situaties denken maar weinig mensen dat het nieuwe jaar goed en alleen met zichzelf kan worden gevierd.

Nieuwjaar alleen zonder zelfmedelijden
Nieuwjaar alleen zonder zelfmedelijden

Oordeel zelf: je hoeft niet met een stofzuiger en een vod in je hand door het huis te rommelen, te poetsen, uren aan het fornuis te staan om alle gasten te voeden met heerlijke gerechten, de tafel te dekken en dan haastig make-up op te doen en style je haar. Je hebt een unieke kans om voor jezelf te zorgen - slapen, een bad nemen, een snelle en lichte maaltijd bereiden of bestellen, je familie en vrienden bellen, je feliciteren met de komende vakantie en in een goed humeur komen om het nieuwe jaar te vieren, zij het alleen.

Verkleden voor onszelf.

Op deze avond kun je je verkleden zoals je wilt, er zullen geen critici zijn. Als je een prinses wilde worden - draag een tule rok en een kroon, of misschien heb je liever het beeld van een vampiervrouw - dan een pak en rode lippenstift op je naakte lichaam. Experimenteer met haar en make-up, alles is mogelijk op deze fantastische avond. Zelfs een knusse pyjama en een warme deken - als je je vredig en gelukkig voelt.

'Alleen' betekent niet 'alleen'.

In het internettijdperk, als naaste mensen ver weg zijn, kun je altijd contact opnemen via Skype. Dankzij het videogesprek heb je het gevoel van de aanwezigheid van degenen die die avond niet bij je zijn.

Het is mogelijk dat u hierna de wens heeft om naar buiten te gaan. Ontzeg jezelf dit niet en sluit jezelf niet op in vier muren. Na het feliciteren van de president en het luiden van de klok, gaan velen wandelen. Dus jij ook, kleed je warmer aan, neem een thermoskan met hete thee, sterretjes en ga naar de centrale straten, stadskerstbomen naar de vrolijke menigte. Onder het luidruchtige plezier zal ze nieuwe kennissen maken en je zult zeker niet tegen eenzaamheid opgewassen zijn.

Geniet van de rust.

Als je niet naar buiten wilt, doe dan wat je al zo lang wilde doen - lezen, foto's bekijken, tekenen, etc. Misschien wilde je je favoriete films of programma's kijken, maar nu is het moment. Neem een traktatie, je favoriete drankje en maak het jezelf gemakkelijk onder de deken bij de monitor. Niemand valt je lastig en je favoriete afleveringen kunnen worden bekeken en opnieuw bekeken.

Alles vanaf nul.

Maak een verlanglijstje, schilder je dromen. Op het einde - schrijf uiteindelijk een brief aan jezelf in de toekomst. Hoe wil je jezelf ontmoeten in het volgende nieuwe jaar, wat te bereiken in een jaar. Verzegel in een envelop en bewaar.

Oudejaarsavond alleen is niet per se een droevige feestdag. Je kunt zelf een feeststemming creëren, het belangrijkste is dat je je niet laat leiden door de omstandigheden.

Aanbevolen: