Alleen Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Alleen Nieuwjaar
Alleen Nieuwjaar

Video: Alleen Nieuwjaar

Video: Alleen Nieuwjaar
Video: Zo ging Oud en Nieuw in Nederland 2024, Mei
Anonim

Volgens psychologen neemt het gevoel van eenzaamheid bij mensen voor de vakantie meerdere keren toe. Volgens statistieken brengt 3% van de bevolking het nieuwe jaar helemaal alleen door. Het percentage is klein, maar het kan zijn dat u zich op deze plek bevindt. Het lijkt erop dat er familieleden, vrienden en collega's zijn. Maar op vakantie ben je om de een of andere reden helemaal alleen. Op dit moment begin je medelijden met jezelf te krijgen, je in de steek gelaten te voelen… Hoewel, als je erover nadenkt, alleen het nieuwe jaar zo verschrikkelijk is als ze erover zeggen.

Alleen nieuwjaar
Alleen nieuwjaar

instructies:

Stap 1

In feite is daar niets mis mee. Dit is tenslotte maar één nacht, niet een heel leven. En dat kan heel vrolijk, zij het alleen.

Stap 2

Denk voordat je nadenkt over verschillende opties voor het nieuwe jaar: waarom ben je alleen?

Stap 3

Wellicht omdat u op dit moment geen partner heeft en alleen woont. Al je vrienden/vriendinnen vieren het nieuwe jaar met hun familie, en het is heel gênant om hen te vragen hen te bezoeken. Nieuwjaar is tenslotte een familiefeest.

Stap 4

Bekijk het echter eens van de andere kant. Eenzaamheid is meer een gemoedstoestand dan de afwezigheid van de vereiste omgeving.

Stap 5

Vrienden nodigen je bijvoorbeeld uit beleefdheid uit voor een feestje en jij voelt je ongemakkelijk. Vooral als iedereen met koppels kwam en je moet kussen alsof je op commando bent, zodra de klok 12 slaat. En je zult alleen zitten en zwijgend kijken naar deze triomf van de liefde van iemand anders. Je zult waarschijnlijk niet veel plezier hebben. Je eenzaamheid zal bij je zijn, zelfs in een kamer waar veel mensen zijn. Misschien is het tijd om het met hem uit te maken?

Stap 6

Je bezwijkt voor verdrietige emoties, windt jezelf op om de hele nacht te denken aan hoe eenzaam en ongelukkig je bent. Bovendien verslechtert onder invloed van alcoholische dranken de psychologische toestand alleen maar en eindigt het allemaal met snikken, belt naar vrienden met de woorden: "Heb je plezier zonder mij ?!", waarna het 's ochtends nog meer zal zijn gênant en beledigend.

Stap 7

Je moet het nieuwe jaar niet alleen als iets verschrikkelijks behandelen. Het komende jaar is een kans om iets in het leven te veranderen, want het hangt van jou af! Vandaag vier je het nieuwe jaar alleen, en volgend jaar heb je een gezin en een vol huis met gasten.

Stap 8

Een paar tips om het nieuwe jaar alleen te vieren

Geniet van de eenzaamheid. Leer van jezelf te houden! Verheug je oprecht in het gezelschap van een knappe en interessante persoon (jij). Koop jezelf cadeaus voor de vakantie. Koop waar je al lang van droomt, verwen jezelf met je geliefde! Versier de kerstboom, steek de slingers aan, leg cadeautjes onder de boom. Dek een feestelijke tafel met heerlijk eten, zet je favoriete muziek aan, trek een feestelijke outfit aan. Schrijf je wensen en plannen voor het komende jaar op papier. Doe het in een lege fles, sluit het en bewaar het tot volgend jaar. Op deze manier kom je erachter welke van de gewenste dingen op je lijst is uitgekomen. Bel je vrienden en familie, wens ze een gelukkig nieuwjaar, zeg warme woorden tegen ze. Als reactie daarop zul je hetzelfde horen, en het is onwaarschijnlijk dat je op dit moment een gevoel van eenzaamheid zult voelen.

Stap 9

Op vakantie gaan.

Alles is hier eenvoudig. Je koopt een toeristenvoucher, vraagt een visum aan en vliegt naar een warm land of naar een skigebied. Voor het nieuwe jaar bieden alle reisbureaus speciale acties aan. Nog leuker wordt het als je met een groep gaat! U kunt kennis maken met de nieuwjaarstradities van andere landen en de vakantie in een nieuwe omgeving met een geweldige indruk tegemoet treden.

Stap 10

Bezoek een restaurant.

Dit is de meest populaire manier om van eenzaamheid af te komen op oudejaarsavond! Zorg voor mooie make-up, haar, trek je beste outfit aan en ga de hele nacht naar een restaurant

Veel restaurants bereiden voor oudejaarsavond een amusementsprogramma met een voortreffelijk menu.

Het is een geweldige manier om in een prettige sfeer nieuwe mensen te ontmoeten, te kletsen, te dansen en heerlijk te eten.

Stap 11

Nieuwjaar in het gezelschap van de mensen.

Veel mensen vervelen zich van het zitten aan de feesttafel voor de tv. Daarom hebben ze de neiging om zelfs bij ijzig weer naar buiten te gaan.

En je zit niet thuis. Trek iets warms aan en ga het nieuwe jaar vieren op het plein van je stad. Daar gillen mensen de heuvel af, dansen in cirkels en zingen nieuwjaarsliedjes. Er heerst een geest van plezier en feestelijke drukte daarbinnen, en je zult niet in staat zijn om opzij te gaan en je te vervelen.

Aanbevolen: