Hoe Kies Je Een Trouwring?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Trouwring?
Hoe Kies Je Een Trouwring?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwring?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwring?
Video: Ringmaat opmeten 2024, Maart
Anonim

Trouwsymbolen bevatten veel verschillende elementen. Onder hen is het belangrijkste kenmerk de trouwring. Het feest kan natuurlijk zonder een luxe bruidsoutfit, een limousine en bloemen. Maar zonder de uitwisseling van trouwringen, als materiële symbolen van huwelijksgeloften, lijkt het sluiten van het huwelijk op de een of andere manier niet overtuigend. Uit dit alles volgt dat de keuze van een trouwring een integraal onderdeel is van de voorbereiding op een reis naar de burgerlijke stand.

Hoe kies je een trouwring?
Hoe kies je een trouwring?

instructies:

Stap 1

Bepaal de maat van de vinger waarvoor de ring is geselecteerd. De gemakkelijkste manier om dit te doen is door naar de dichtstbijzijnde juwelier te gaan en de verkopers te vragen uw vinger op te meten. Verkopers zullen graag aan uw verzoek voldoen. De juwelier meet uw vinger met een speciaal instrument, dat is een set dunne ringen. Houd er rekening mee dat als je sieraden wilt kopen vanaf 8 millimeter breed, deze iets groter moeten zijn dan je maat - ongeveer een kwart.

Stap 2

Houd er rekening mee dat metingen in een warme kamer en in de late namiddag moeten worden uitgevoerd. Je moet kalm zijn en je goed voelen. 'S Morgens na het slapen, tijdens ziekte, menstruatie, na lichamelijke inspanning, verandert de grootte van de vinger enigszins - het lichaam zwelt op. Je kunt een vinger niet meten in de kou of in de hitte, omdat temperatuurfactoren ook van invloed zijn op de lichaamsgrootte.

Stap 3

Bepaal uw voorkeuren met betrekking tot de toekomstige ringlet. Het is helemaal niet nodig om de gebruikelijke gladde roségouden ring te kopen, die eerder een onmisbaar attribuut van de echtgenoten was.

Stap 4

Houd bij het kiezen van een ringmodel rekening met uw eigen kenmerken. Op dunne en lange vingers zien smalle (2-3 mm) of zeer brede (10 mm) ringen er goed uit. Voor eigenaren van dikke en lange vingers is het beter om de voorkeur te geven aan producten met een gemiddelde dikte van 6-7 mm. Voor korte vingers zijn sieraden met een dikte van 2, 5-3, 5 mm een goede keuze. En voor middelvingers is een dikte van 4,5-6 mm acceptabel.

Stap 5

Bepaal hoeveel geld u bereid bent te besteden aan een trouwring. Tegenwoordig bieden juweliers sieraden met diamanten, andere edelstenen, parelmoeren inzetstukken en edele metalen. In het assortiment van salons is het gemakkelijk om gladde en gebeeldhouwde ringen te vinden die zijn gemaakt van geel, wit of klassiek roségoud van verschillende normen, evenals platina en zilver. Natuurlijk zal de prijs voor al deze producten aanzienlijk verschillen.

Stap 6

Meet zeker de ring die je gaat kopen op, ook als je 100% zeker bent dat deze qua maat bij je past. De werkelijke maat van de ring kan afwijken van de maat die op het etiket staat aangegeven. Daarnaast is het belangrijk om in gedachten te houden dat geïmporteerde en Russische fabrikanten hun producten maken met verschillende interne profielen. Russische juweliers maken het plat, terwijl westerse juweliers het bol en rond maken.

Aanbevolen: