Hoe Een Trouwring Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Trouwring Te Kopen?
Hoe Een Trouwring Te Kopen?

Video: Hoe Een Trouwring Te Kopen?

Video: Hoe Een Trouwring Te Kopen?
Video: How to Remove a Ring Stuck on Finger - Life Hack 2024, April
Anonim

Trouwringen zijn een onmisbaar attribuut van een getrouwde verbintenis. Ze vertegenwoordigen liefde en trouw, dus dergelijke symbolische sieraden moeten niet haastig worden gekocht.

Hoe een trouwring te kopen?
Hoe een trouwring te kopen?

instructies:

Stap 1

Kies om te beginnen het metaal waaruit je trouwringen worden gemaakt. De meest voorkomende tegenwoordig zijn geelgouden ringen. Als je in het dagelijks leven zilveren sieraden draagt, kies dan voor wit goud, producten daaruit zullen zeer harmonieus worden gecombineerd met zilver. Zilveren trouwringen zijn minder bestand tegen vervorming en krassen, bovendien wordt zilver vaak donkerder en verkleurt het. Let op sieraden gemaakt van platina, het wordt beschouwd als het zuiverste metaal, behoudt lang zijn glans en heeft de hoogste slijtvastheid, hoewel dergelijke sieraden lang niet voor iedereen betaalbaar zijn.

Stap 2

Overweeg het ontwerp van trouwringen, ze kunnen worden gedraaid, van een patroon voorzien of met edelstenen. De trouwringen van de bruid en bruidegom hoeven niet hetzelfde te zijn, het belangrijkste is dat ze in dezelfde stijl zijn gemaakt en elkaar harmonieus aanvullen. Als je wilt, kun je aan de binnenkant van de ringen een herdenkingsgravure maken. Als je niet beperkt bent in financiën, dan is het maken van exclusieve sieraden een uitstekende optie, houd er rekening mee dat dit enige tijd in beslag zal nemen.

Stap 3

Trouwringen kunnen ook met stenen zijn. Denk goed na over wat voor steen je elke dag op je vinger zou willen zien. Diamanten sieraden zijn erg populair, maar je kunt een ander edelsteen kiezen als je wilt.

Stap 4

Kijk bij aankoop nog eens goed naar het sieraad. Aan de binnenkant van de ringen moet een test worden aangebracht en het sieraad zelf mag geen krassen of gebreken hebben. Vraag de verkoper om een aankoopbewijs te schrijven, zodat u in geval van onvoorziene omstandigheden het product kunt retourneren of ruilen. Meestal betaalt de bruidegom voor de aankoop van trouwringen, dit is zijn eerste geschenk aan zijn toekomstige vrouw, wat de geloften en beloften aan elkaar symboliseert.

Aanbevolen: