Hoe Kies Je Een Trouwring Voor Een Bruid?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Trouwring Voor Een Bruid?
Hoe Kies Je Een Trouwring Voor Een Bruid?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwring Voor Een Bruid?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwring Voor Een Bruid?
Video: Waar komt de trouwring vandaan? 2024, April
Anonim

De keuze van een trouwring voor de bruid ligt traditioneel bij de bruidegom. Maar zonder een toekomstige vrouw moet je niet alleen naar de winkel gaan, omdat je van tevoren de vorm en kleur van de ring moet afspreken, en deze ook op maat moet kiezen.

Hoe kies je een trouwring voor een bruid?
Hoe kies je een trouwring voor een bruid?

instructies:

Stap 1

Let bij het kiezen van een trouwring goed op de vorm van de hand van de bruid. Als het breed en groot is, stop dan niet met het kiezen van een ring die te dun is, deze zal gewoon niet zichtbaar zijn. De platte ring kan dunne vingers versieren. Het is logisch dat eigenaren van sierlijke vingers nadenken over het kiezen van een ring met een diagonaal ontwerp.

Stap 2

De hoogte van de ring is ook belangrijk bij het kiezen ervan. Modellen versierd met diamanten lijken groter. De lichtheid van het uiterlijk van de handen wordt gegeven door de ringen, waarvan het ontwerp lijkt op een "zoomsteek". Een ring met een grote steen helpt om een brede handpalm visueel te verkleinen, en sieraden met meerdere stenen in een frame met een rand zijn geschikt voor een dunne en miniatuurpalm.

Stap 3

Als in de oudheid trouwringen van zilver werden gemaakt, zijn tegenwoordig gouden sieraden in de mode, dat is een gladde strook met afgeronde randen. Typisch varieert de ringbreedte van 3 tot 12 mm. De kleur van modern goud hangt af van welke metalen of legeringen eraan zijn toegevoegd. Kies de tint die je het mooist vindt en vergeet niet te kijken of er een staaltje op de ring zit. Het percentage puur goud is afhankelijk van de fijnheid, hoe meer het is, hoe hoger de fijnheid. Een gouden ring van de hoogste standaard moet je niet kiezen, deze heeft niet voldoende sterkte. In dit geval is het beter om platina te kiezen.

Stap 4

De ringen van het bruidspaar, gemaakt in dezelfde stijl, zien er prachtig uit, maar het is helemaal niet nodig om hiernaar te streven. Mannen houden er niet echt van om trouwringen te dragen in het dagelijks leven, terwijl getrouwde vrouwen zelden vergeten om het te dragen, dus het is belangrijker dat de trouwring in de eerste plaats de bruid zelf behaagt, en het maakt niet uit of de ringen in harmonie met elkaar.

Stap 5

Houd er bij het kiezen van een ring met een steen rekening mee dat deze niet kan worden uitgebreid als dat nodig is. Alleen naadloze gouden sieraden kunnen worden uitgerold zonder angst om ze te beschadigen.

Stap 6

Sinds kort is het in de mode om gravures op trouwringen te maken. Ze worden gekocht in juwelierszaken en vervolgens naar een graveur gebracht. Zo'n ring, aan de binnenkant waarvan de woorden van liefde zijn gegraveerd, zal de harten van de bruid en bruidegom voor altijd verenigen en een herinnering worden aan zo'n belangrijke dag.

Aanbevolen: