Ideeën Voor Een Lentehuwelijk

Ideeën Voor Een Lentehuwelijk
Ideeën Voor Een Lentehuwelijk

Video: Ideeën Voor Een Lentehuwelijk

Video: Ideeën Voor Een Lentehuwelijk
Video: BEN IK GELUKKIG? | VLOG 5 SAAR SUNSHINE ☼ 2024, April
Anonim

Een lentehuwelijk is zacht en romantisch. Een paar ideeën en tips zullen je lentehuwelijk nog mooier en sensueler maken.

Ideeën voor een lentehuwelijk
Ideeën voor een lentehuwelijk

Trouwoutfits

Bij het kiezen van een trouwjurk, moet u zich concentreren op de maand van het feest. Als het maart is, moet je je houden aan een lange jurk met prinsessensilhouet of een pluizige lange jurk. Geef geen voorkeur aan jurken met een trein, want in maart smelt de sneeuw en hoopt het vuil zich op op de wegen.

Zorg ook voor een trouwjas, of koop een witte bontstola. Als het eind april is, zal het weer al genieten van weelderig groen en felle zon. Voel je vrij om een jurk van elke lengte te dragen. Een korte jurk kan worden versierd met een heldere mooie riem van groene of gele kleur, daarom moeten schoenen worden afgestemd op de kleur van de riem.

De trouwjurk is ook versierd met lentekleuren. Dus het ziet er zachter en romantischer uit.

Wat betreft het pak voor de bruidegom, je moet je concentreren op donkere tinten in combinatie met bijvoorbeeld een lichtgroen overhemd en een lichte stropdas, of een nat asfaltpak met een wit overhemd en een felrode stropdas. Houd er rekening mee dat de bruid en bruidegom in harmonie met elkaar moeten zijn, respectievelijk dat hun outfits in hetzelfde kleurenschema moeten zijn.

Bruids kapsel

In de lente trouwtrend, vlechten. Je kunt een lange, volumineuze vlecht vlechten en deze versieren met verse bloemen. Of vlecht een aartje met meerdere lokken om los te laten en versier je haar met een bloemenkrans. Als u de eigenaar bent van kort haar - wees niet ontmoedigd! Je kunt nephaar met haarspeldjes kopen en de meesterkapper zal ze voor je opzetten. Gevoelige en dromerige lentebruiden kiezen steeds vaker voor losse krullen met een grote krul. Dit kapsel geeft het beeld een charmante vrouwelijkheid en lichtheid.

Het boeket van de bruid

Een boeket tulpen is de voordeligste optie voor een lentehuwelijk. Door het enorme kleurenpalet van deze prachtige bloemen kun je voor elke smaak een boeket samenstellen. De duurste optie is een boeket lelietje-van-dalen. Ook kunnen lentebloemen gecombineerd worden met bijvoorbeeld rozen en pioenrozen.

hal decoratie

Bij het inrichten van de hal met ballonnen in lentestijl zijn alle tinten groen, geel, wit en paars geschikt. Geel is een symbool van de lentezon, groen is een symbool van vers gras en bloeiende bomen, wit is de kleur van de wilde bloemen van mei, lila is een geurige en aromatische sering.

De trouwtafel voor de pasgetrouwden kan worden versierd met een stof van delicate pasteltinten. Gebruik in plaats van de gebruikelijke ballonharten een bloemenboog. In de aankleding van de hal kunnen ook gedecoreerde vogels en berkentakken aanwezig zijn.

bruidsmeisjes

De bruidsmeisjes zijn te herkennen aan de bloemenprint op de jurken. Of koop mini-armbanden van verse lentebloemen. Het is ook in de mode om linten in kapsels te weven, terwijl linten moeten passen bij de kleuren van de bruiloft.

Aanbevolen: