Hoe 12 Jaar Verjaardag Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe 12 Jaar Verjaardag Door Te Brengen?
Hoe 12 Jaar Verjaardag Door Te Brengen?

Video: Hoe 12 Jaar Verjaardag Door Te Brengen?

Video: Hoe 12 Jaar Verjaardag Door Te Brengen?
Video: WIJ PROBEREN DE MCPLANT! HOE SMAAKT DIE? 2024, April
Anonim

Op 12-jarige leeftijd is het kind al een tiener. Daarom is verjaardagsvermaak voor kinderen niet geschikt. U kunt interessante wedstrijden voor tieners in het programma opnemen en vergeet niet om de gerechten en de tafel op een passende manier te regelen.

Verjaardag - 12 jaar oud
Verjaardag - 12 jaar oud

Noodzakelijk

  • - bloemen, ballen, slinger voor decoratie;
  • - plakband, papier, potloden voor wedstrijden;
  • - laptop voor entertainment.

instructies:

Stap 1

Koop een mooi papieren tafelkleed en bijpassend wegwerpservies voor op je tafel. Dan hoef je na de vakantie geen bergen borden af te wassen en het tafelkleed te wassen. Zet verschillende kleine boeketten op tafel, versier de muren met ballen, een slinger met de woorden van felicitaties voor 12 jaar. De feestelijke aankleding van de kamer is klaar.

Stap 2

Als de held van de gelegenheid een jongedame is, begin dan de avond met een leuke "eetbare" wedstrijd. Verdeel aan het publiek blanks voor canapés, die bestaan uit brood, kaas, ham. Je hebt ook olijven, druiven, kruiden, canapéspiesjes nodig.

Stap 3

Het is interessant om de vruchten van arbeid te observeren, die smakelijk en grappig zullen blijken te zijn. Het is leuk om deze originele minibroodjes straks op te eten. Salades, ook warm, versieren dienovereenkomstig.

Stap 4

Als de jarige een jongen is, maak dan wat salades zodat ze zijn interesses weerspiegelen. Houdt hij van muziek? Maak een salade en schik deze als een vleugel. Gebruik plakjes kaas en zwarte olijven om lichte en donkere toetsen te maken.

Stap 5

Als hij dol is op de computer, bak dan voor hem en de gasten een taart die op een echte laptop lijkt. Zoete mastiek zal helpen om zo'n realisme te bereiken. Gebruik het om de taart met bloemen te versieren als de 12e verjaardag van het meisje wordt gevierd.

Stap 6

Maak van het uitblazen van kaarsen een leuk tafereel door speciale kaarsen aan te schaffen die niet van tevoren kunnen worden uitgeblazen. Tegelijkertijd zal iedereen lachen.

Stap 7

Laat de kinderen de videoclip zelf filmen en monteren. Tienermeisjes föhnen hun haar graag met een föhn om eruit te zien als echte toneelsterren.

Stap 8

Computertechnologieën zijn ook geschikt voor een jeugdvakantie. Maak met behulp van hen vooraf een korte film, die zal bestaan uit fragmenten van amateurvideo. Kom met originele opmerkingen en voeg ze toe aan het verhaal. Gasten die zichzelf in komische situaties zien, zullen zeker opvrolijken.

Stap 9

Overweeg actieve wedstrijden om uw kinderen in beweging te houden. Leg stukjes papier in je hoed waarop opdrachten staan geschreven (dans, parodie, etc.). Degene die het spook heeft uitgetrokken, vervult zijn taak.

In beslag nemen
In beslag nemen

Stap 10

Maak plakband, papier en potloden klaar voor alle deelnemers aan de Raadswedstrijd. Laat iedereen de naam van het personage schrijven en deze op het voorhoofd van de buurman plakken. Iedereen ziet alleen de inscripties van andere mensen, hun eigen - nee. Nu stelt iedereen op zijn beurt vragen over hun karakter. Wie het eerst raadde, won.

Stap 11

Verjaardag zal leuk zijn en zal nog lang worden herinnerd.

Aanbevolen: