Zo Verras Je Je Geliefde Op Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Zo Verras Je Je Geliefde Op Valentijnsdag
Zo Verras Je Je Geliefde Op Valentijnsdag

Video: Zo Verras Je Je Geliefde Op Valentijnsdag

Video: Zo Verras Je Je Geliefde Op Valentijnsdag
Video: Verras jouw geliefde met Valentijnsdag! 2024, April
Anonim

Valentijnsdag is een feestdag waar Russen erg van houden. Iedereen, wiens hart gevuld is met liefde, verlangt ernaar om op deze mooie dag zijn gevoelens op een bijzondere manier te uiten. We brengen een aantal originele ideeën onder uw aandacht.

Zo verras je je geliefde op Valentijnsdag
Zo verras je je geliefde op Valentijnsdag

instructies:

Stap 1

Dus, om je geliefde op Valentijnsdag te verrassen, sta vroeg in de ochtend op, ga naar de tuin en maak een sneeuwpop. Bevestig een hart met de naam van je wederhelft aan zijn borst. Het is waar dat je de veiligheid van het geschenk moet bewaken, zodat geen van de buren je creatie heeft gestolen, en het wordt geen originele felicitatie voor iemand anders.

Stap 2

Maak een fotocollage van foto's die de gelukkigste momenten van je leven vastleggen (vakantie, verjaardag, nieuwjaar of gewoon een interessante wandeling). Maak de compositie compleet met karikaturen en geestige opmerkingen. Plaats de voltooide collage in een frame, dat u ook zelf kunt maken.

Stap 3

Je geliefde zit vol plannen en ideeën, hij wil overal tijd voor hebben en veel bereiken - verzin een persoonlijke horoscoop voor hem, waarin al zijn dromen uitkomen.

Stap 4

Als je veel gelukkige momenten hebt die verband houden met muzikale composities, maak dan een verzameling met symbolische liedjes, brand ze op schijf en arrangeer ze prachtig. Uw uitverkorene zal bijvoorbeeld in de auto naar hem luisteren en aan u denken.

Stap 5

Een andere manier om je geliefde op 14 februari te verrassen is om in een chique outfit en met zijn favoriete gerecht naar zijn kantoor te komen, natuurlijk bereid door jouw zorgzame handen. Hij zal zich deze lunchpauze nog lang herinneren!

Stap 6

Je uitverkorene is een onverbeterlijke pragmaticus en is vreemd aan elke uiting van romantiek - regel gewoon een rustige avond voor hem zonder onnodig geklets en gelach aan de telefoon met je vriendinnen, zonder "soap's" op tv. Kook zijn favoriete, zij het niet het lekkerste, gerecht, kijk samen zijn favoriete film.

Stap 7

Verberg het cadeau en maak een "schatkaart" voor je geliefde. Markeer erop de plaatsen in het appartement waar hij enkele taken moet voltooien. Leid bijvoorbeeld uw wederhelft naar het vaas-nachtkastje, waar een bordje "zet een boeket in een vaas" zal staan (als u zeker weet dat hij bloemen zal brengen). Stuur dan de uitverkorene naar de kamer waar hij kaarsen moet aansteken, enz. Je onwetende zoektochtliefhebber zal zo'n verrassing op Valentijnsdag en natuurlijk het geschenk dat hij uiteindelijk vindt zeker waarderen.

Stap 8

Koop of maak een roze bril voor jezelf en je geliefde. Ga ermee akkoord dat je ze zult dragen wanneer de kleine problemen van het leven zich voordoen.

Aanbevolen: