Wat Geef Je Je Zus Voor 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Je Zus Voor 8 Maart?
Wat Geef Je Je Zus Voor 8 Maart?

Video: Wat Geef Je Je Zus Voor 8 Maart?

Video: Wat Geef Je Je Zus Voor 8 Maart?
Video: Papieren bloemen Kinderen ambachten voor 8 Maart 2024, April
Anonim

Er zijn meisjes die geloven dat alleen mannen op 8 maart mogen feliciteren en cadeaus mogen geven. Dat is het echter niet. Als je een zus hebt, dan moet je haar zeker feliciteren met de lentevakantie en een soort cadeau geven.

Wat geef je je zus voor 8 maart?
Wat geef je je zus voor 8 maart?

instructies:

Stap 1

Onderzoek eerst wat je zus zou willen krijgen. Voor deze doeleinden kunt u onopvallend hardop dromen - en haar uitnodigen hetzelfde te doen. Je geeft haar geen prins op een wit paard en een luxueus kasteel, maar een originele sjaal of een schattig bloesje trek je met vrij bescheiden inkomens.

Stap 2

Als de verkenning mislukt, volg dan je intuïtie. Onthoud waar je zus het meest van houdt. Schrijf alles wat in je opkomt op een stuk papier. Bekijk de lijst dan zorgvuldig. Schrap cadeaus die te duur zijn meteen door. Als u het zich kunt veroorloven om een appartement of een auto te kopen, is deze sortering natuurlijk niet nodig. In andere gevallen is dit gedrag redelijk gerechtvaardigd.

Stap 3

Met te dure items van de lijst, is het tijd voor goedkope items. Ook zij moeten genadeloos uit hun plannen worden verwijderd. Als je relatie met je zus te gespannen is of als je extreem hebzuchtig bent, kun je natuurlijk een soort haarclip kopen. Als je zus je dierbaar is, druk je houding dan uit met een geschenk. Kies iets uit de middenklasse prijsklasse.

Stap 4

Als de sortering geen resultaat oplevert en uw verwarring enorm is toegenomen, is het tijd voor daadkrachtige actie. Doe een snelle herziening van de make-uptas van je zus. Met deze eenvoudige procedure kunt u bepalen wat er ontbreekt. Je kunt dus een hele set samenstellen, inclusief je favoriete mascara, poeder, parfum. Als het parfum van een bekende fabrikant is, kun je het alleen doneren. Een goede budgetoptie is een set bestaande uit douchegel, shampoo, bubbelbad en een goede scrub. Voor zo'n geschenk heb je niet veel geld nodig, maar de voordelen zijn duidelijk.

Stap 5

Wanneer de optie met cosmetica niet succesvol bleek te zijn, kun je je zus een knuffel of souvenir geven. Natuurlijk worden dergelijke geschenken als vrij neutraal beschouwd, maar soms zijn er gewoon geen andere opties meer.

Stap 6

Als je zus van planten en de natuur houdt, dan is er veel ruimte voor fantasie. Je kunt een bloem in pot, een kleine zaailing of de zaden van een exotische plant doneren. In dit geval is alles wat met tuinieren te maken heeft geschikt als cadeau.

Aanbevolen: