Waar Te Gaan Met Vrienden Op 23 Februari

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Met Vrienden Op 23 Februari
Waar Te Gaan Met Vrienden Op 23 Februari

Video: Waar Te Gaan Met Vrienden Op 23 Februari

Video: Waar Te Gaan Met Vrienden Op 23 Februari
Video: №1058 Серёжа ГУЛЯЕТ с Ричем и ПОКАЗЫВАЕТ наш ПОСЁЛОК ⚡ Немецкие ТЕХНОЛОГИИ 🟡 В Москве 🚙 Про УЧЁБУ 2024, April
Anonim

Om ervoor te zorgen dat de Dag van de Verdediger van het Vaderland niet weer een vrije dag voor de tv wordt, moet je van tevoren bedenken hoe je dit evenement gaat vieren. Als je besluit om het met vrienden te vieren, dan zul je thuis veel plezier hebben, maar dit is een optie waar je altijd gebruik van kunt maken, dus het is de moeite waard om eerst andere mogelijkheden te overwegen.

Waar te gaan met vrienden op 23 februari
Waar te gaan met vrienden op 23 februari

instructies:

Stap 1

Woon die dag sportevenementen in uw stad bij, zoals ijshockey of volleybal. Het speelschema van wedstrijden en competities is te vinden op de website van het stadsteam. Houd er rekening mee dat niet alle evenementen alcoholische dranken mogen consumeren, dus het felle feest zal moeten doorgaan na het bijwonen van de wedstrijd.

Stap 2

Neem contact op met de Veteranenraad van uw stad en bied uw diensten aan bij het organiseren en houden van vieringen voor deelnemers aan de Grote Patriottische Oorlog. Zelfs als jij en je vrienden geen muziekinstrumenten bespelen of oorlogsliederen zingen, kun je helpen bij het voorbereiden van de zaal of het banket, waarbij je veteranen vergezelt naar de plaats van viering.

Stap 3

Bezoek een nachtclub. Ter gelegenheid van de viering van de Dag van de Verdediger van het Vaderland, organiseren veel etablissementen een feestelijk programma met wedstrijden, dansen en sporten, zodat u zich niet zult vervelen. Zoek van tevoren uit of u een tafel moet reserveren, want er kunnen veel mensen zijn die de club in het weekend willen bezoeken.

Stap 4

Organiseer een skireis in een park- of bosgordel. Als de sporttraining van vrienden het toelaat, kunt u gaan skiën, als er in de regio van uw woonplaats uitgeruste skigebieden zijn. Naast buitenactiviteiten kunt u in het feestelijke programma oa winterbarbecue, dansen in de sneeuw en de uitreiking van medailles en bestellingen aan alle deelnemers van het weekend. Bedenk komische nominaties voor elk van de uitgenodigde mannen. Sluit de avond af met een feestelijk vuurwerk, maar houd er rekening mee dat vuurwerk op aangewezen plekken kan worden getoond.

Stap 5

Doe dingen die jij en je vrienden nog nooit hebben gedaan, zoals curling of skaten. Jullie zullen allemaal in ongeveer dezelfde positie verkeren, als je geen oefening hebt, heb je een goed excuus om elkaar voor de gek te houden.

Aanbevolen: