Waar Te Gaan Wandelen Met Een Meisje In Moskou

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Wandelen Met Een Meisje In Moskou
Waar Te Gaan Wandelen Met Een Meisje In Moskou

Video: Waar Te Gaan Wandelen Met Een Meisje In Moskou

Video: Waar Te Gaan Wandelen Met Een Meisje In Moskou
Video: Walking business centre Moscow| Most beautiful girls in Moscow Russia| Afimall 2024, April
Anonim

Er zijn veel interessante plekken in Moskou om te wandelen met je geliefde. Je kunt een leuke tijd hebben met een meisje door een van de parken of boulevards van Moskou te bezoeken. Er zijn veel romantische plekken en elk heeft zijn eigen charme en aantrekkelijkheid.

Waar te gaan wandelen met een meisje in Moskou
Waar te gaan wandelen met een meisje in Moskou

Bolotnaya-dijk

Je kunt met een meisje genieten van een prachtig uitzicht op de rivier de Moskou als je langs de dijk loopt, die zich in de buurt van het Bolotnaya-plein en de Loezjkov-brug bevindt. Deze plek brengt geliefden tot romantische gedachten en laat hen ontsnappen aan de drukte van de stad.

Krim brug

De Krimbrug kan het visitekaartje van de hoofdstad worden genoemd. Als je het van een afstand bekijkt, lijkt het misschien dat het erg licht en praktisch gewichtloos is en over de rivier de Moskva zweeft. Het is gelegen nabij het Krim-plein in de buurt van het metrostation Park Kultury.

Kunstpark "Muzeon"

Voor liefhebbers van culturele recreatie en kennismaking met kunst is het Muzeonpark altijd open, een moderne openluchttentoonstelling. Hier zie je de creaties van buitenlandse en binnenlandse kunstenaars, gemaakt van steen, hout, metaal. Naast intellectuele wandelingen kun je met een meisje een openluchtbioscoop bezoeken, waar elke dag sessies worden gehouden.

Het park bevindt zich op Krymsky Val, metrostation Oktyabrskaya of Park Kultury.

Boulevardring

De Boulevard Ring, die bestaat uit 10 aaneengesloten boulevards, is ideaal voor lange wandelingen met een meisje. Het kan het historische centrum van Moskou worden genoemd. In tegenstelling tot de naam van deze plaats, worden boulevards onderbroken in het westen bij het Prechistenskiye Vorota-plein en in het oosten bij de Bolshoi Ustyinsky-brug, en de boulevard is 9 km lang. Aangenomen wordt dat deze Boulevardring een monument is van tuinparkkunst.

Borisov-vijver

De vijver, gelegen aan de rivier de Gorodnya, maakt deel uit van het Tsaritsyno-vijversysteem en bevindt zich in het Tsaritsyno-park. Het is de grootste vijver in Moskou, evenals een plek voor recreatie, zwemmen en varen. De nabijheid van de natuur en stilstaand water zorgt voor een ontspannen sfeer die perfect is voor een date met een meisje.

De vijver bevindt zich in de buurt van het metrostation Borisovo.

Noordelijk rivierstation

Een van de symbolen van de hoofdstad en een monument van stalinistische architectuur bevindt zich naast het Khimki-reservoir. Het gebouw, gebouwd tijdens de Sovjet-Unie, ziet eruit als een schip, op het terras waarvan de fonteinen "Zuid" en "Noord" zijn geïnstalleerd. Ze symboliseren de twee belangrijkste waterwegen voor de hoofdstad.

Northern River Station bevindt zich aan Leningradskoe Highway 51, m. River Station.

Aanbevolen: