Hoe 's Nachts In Moskou Te Wandelen?

Inhoudsopgave:

Hoe 's Nachts In Moskou Te Wandelen?
Hoe 's Nachts In Moskou Te Wandelen?

Video: Hoe 's Nachts In Moskou Te Wandelen?

Video: Hoe 's Nachts In Moskou Te Wandelen?
Video: Ночная прогулка по Москве. Новый Арбат - Красная площадь - Петровка - Кузнецкий Мост -Садовое кольцо 2024, April
Anonim

Nacht Moskou is mooi en mysterieus. Plekken die overdag levendig zijn met de komst van de schemering, worden rustig en gezellig. Wandelingen zijn vooral goed in het warme seizoen, dan kun je meerdere plekken in de hoofdstad tegelijk bezoeken.

Rode plein 's nachts
Rode plein 's nachts

Nachtwandelingen in het stadscentrum

Het Rode Plein is een van de belangrijkste plaatsen in de stad en in Rusland als geheel. Jongeren uit de hoofdstad komen hier graag 's avonds. Gasten van de stad bezoeken ook vaak het Rode Plein. Als je op doorreis in Moskou bent aangekomen en je hebt een nacht en de volgende ochtend vertrekt er een trein of vliegtuig naar een andere stad, dan kun je deze tijd besteden aan het centrale plein van de stad.

Dit is ook een geweldige manier om geld te besparen op een hotel. U kunt ontspannen door op een comfortabele bank te gaan zitten of door naar een café te gaan. Het eten is hier heerlijk. Nadat je je kracht hebt hersteld, ga je verder.

Niet ver van Krasnaya ligt het Manezhnaya-plein. Ook in de schemering is het interessant om hier te wandelen. Veel mensen vinden het op Sparrow Hills op elk moment van de dag of nacht leuk.

Loop rond het plein in de buurt van het Bolshoi Theater. Nachtverlichting maakt dit gebouw tegelijkertijd fantastisch en plechtig. Het spel van nachtlicht op de jets van de fontein is ook fascinerend. Er is niet alleen een fontein in de buurt van het Bolshoi Theater. In de zomer werken honderden grote en kleine fonteinen in Moskou.

Ze bestaan ook aan de rand. Over hoe en waar je 's nachts door Moskou kunt lopen, moet worden gezegd dat het vanwege de criminele situatie beter is om op dit moment van de dag niet naar afgelegen gebieden te reizen, maar er zijn uitzonderingen.

Wandelen in de buitenwijken

Er zijn plaatsen aan de rand van Moskou die niet alleen te bezoeken zijn, maar ook 's avonds aangenaam zijn. Shoppers die een paar uur van de nacht naar Vegas willen reizen, kunnen precies dat doen.

Moskou "Vegas" ligt op de 24e kilometer van de ringweg. Als je wilt dat boetieks open zijn, moet je voor middernacht arriveren. Dat is wanneer ze sluiten. Maar daar staat tegenover dat het winkelcentrum "Your House" de hele nacht open is. Op dit moment is er bijna niemand hier, dus je kunt in stilte ronddwalen in dit koninkrijk van producten voor huis en zomerhuisjes.

Bijna dezelfde goederen worden verkocht in de "Ob" aan de Varshavskoe-snelweg, die ook 's nachts aangenaam is om langs te lopen. Hier kunt u op bankjes of tuinschommels zitten. Voor een snack moet je van dit centrum naar het metrostation Varshavskaya lopen.

Warme koffie, sandwiches, hamburgers worden de hele nacht in tenten bij de metro verkocht. Het is hier ook leuk wandelen. Op dit moment rijden er minder auto's op de snelweg dan overdag, waardoor je veilig van de ene kant van de straat naar de andere kunt oversteken.

Elektrische treinen rijden om 5 uur 's ochtends. Op hen kun je naar het Paveletsky-treinstation gaan, daar ronddwalen. De metro gaat om 5.40 uur open. Hij brengt je snel naar huis of naar het treinstation.

Er zijn veel plaatsen voor aangename nachtwandelingen in Moskou. Het belangrijkste is om uw veiligheid niet te vergeten en, indien nodig, naar een café te gaan om lekker te eten, te ontspannen en te herstellen.

Aanbevolen: