Waar In Moskou Kun Je Heerlijk Uitrusten Met Een Meisje

Inhoudsopgave:

Waar In Moskou Kun Je Heerlijk Uitrusten Met Een Meisje
Waar In Moskou Kun Je Heerlijk Uitrusten Met Een Meisje

Video: Waar In Moskou Kun Je Heerlijk Uitrusten Met Een Meisje

Video: Waar In Moskou Kun Je Heerlijk Uitrusten Met Een Meisje
Video: 🚦Магазин СВЕТОФОР 🚦Сегодня В УДАРЕ!😱ГОРЯЧИЕ НОВИНКИ июля!🔥Только НИЗКИЕ ЦЕНЫ НА ВСЁ!💣Обзор товаров!👍 2024, April
Anonim

Het is gemakkelijk om een mooie, onvergetelijke date in Moskou te regelen. U kunt wandelen in de vele parken van de hoofdstad, naar een concert gaan, tijd doorbrengen in een pretpark.

Waar in Moskou kun je heerlijk uitrusten met een meisje
Waar in Moskou kun je heerlijk uitrusten met een meisje

Picknick en golf

Houd bij het kiezen van een plaats voor een date rekening met de aard en interesses van uw partner. Als ze van klassieke muziek houdt, moet je haar niet uitnodigen voor een rockconcert, als ze van spelletjes houdt, moet je haar niet uitnodigen voor het museum. Met een beetje moeite is bijna overal een mooie date te regelen.

Bij mooi weer zijn de parken van Moskou een verbluffend mooi gezicht. In het warme seizoen kan een meisje worden uitgenodigd voor een picknick, een mand met proviand verzamelen, een draagbare speler meenemen, een absoluut "film" -datum regelen. Als je vriend van wandelen houdt, kun je haar zelfs in een koel seizoen uitnodigen in het park, er is weinig dat qua schoonheid kan worden vergeleken met de bomen bedekt met sneeuw. En na zo'n wandeling zit je in een gezellig restaurant of café, waarvan er zoveel in de hoofdstad zijn.

Als je partner van een actief tijdverdrijf houdt, nodig haar dan uit om minigolf of biljart te spelen. Games zoals deze brengen mensen dichter bij elkaar, bovendien is het gemakkelijk om een gesprek te voeren en te flirten in het proces.

Een goed concert is een goed excuus voor een date. Nodig een meisje uit voor een concert van haar favoriete band. Bij dit format horen natuurlijk geen intieme gesprekken, maar je kunt altijd nog een wandeling maken na de voorstelling of dineren in een café. Je moet niet alleen voor een meisje naar een concert gaan, als je haar favoriete band niet leuk vindt, begin je hoogstwaarschijnlijk na het optreden geen dialoog.

Originele opties

Als je partner dol is op esoterie, nodig haar dan uit om naar een waarzegster te gaan. Dit is een zeer ongebruikelijk datumformaat waarmee je veel over elkaar kunt leren. Het belangrijkste is de juiste entourage, in de werkkamer van de waarzegger zouden alle herkenbare attributen moeten zijn - een kristallen bol, een paar knuffelbeesten, donzige tapijten en onbegrijpelijke vaten. Jullie zullen allebei zo'n date nog lang herinneren.

Nodig je vriendin uit om Moskou van bovenaf te bewonderen. Momenteel heeft de hoofdstad een enorm aantal verschillende uitkijkplatforms, van de Ostankino-toren tot talloze hotels met speciale dakterrassen van waaruit verliefde stelletjes de stad kunnen bewonderen.

Als je vriendin geen hoogtevrees heeft, nodig haar dan uit voor een date in een ballon, maar hiervoor moet je de stad in de dichtstbijzijnde regio van Moskou verlaten, aangezien de meeste bedrijven die dergelijke diensten aanbieden daar gevestigd zijn. Een half uur doorgebracht in een ballonmand kan de meest romantische en mooiste ervaring van je leven zijn.

Aanbevolen: