Waar Heerlijk Dineren In Moskou

Inhoudsopgave:

Waar Heerlijk Dineren In Moskou
Waar Heerlijk Dineren In Moskou

Video: Waar Heerlijk Dineren In Moskou

Video: Waar Heerlijk Dineren In Moskou
Video: Ultimate Russian Food in Moscow!! STURGEON OF KINGS + Epic Beef Stroganoff in Russia! 2024, Mei
Anonim

Lange wandelingen in de avond Moskou kan zo vermoeiend zijn dat je bij het passeren van cafés en restaurants een onweerstaanbaar verlangen krijgt om te eten. Natuurlijk zijn er veel goede restaurants in de hoofdstad, maar niet allemaal bieden ze mooi en lekker eten tegen betaalbare prijzen.

Waar kun je dineren in Moskou?
Waar kun je dineren in Moskou?

De vraag waar te dineren in Moskou baart niet alleen de gasten van de hoofdstad zorgen, maar ook de Moskovieten zelf. Je wilt tenslotte op een plek zijn waar het eten heerlijk is en de sfeer comfortabel en rustgevend is.

Zwarte Woud

Wat is er nu lekkerder dan een heerlijke snack met een glaasje fris koel bier en een gezellige sfeer? Zo kunnen Moskovieten hun avonduren doorbrengen in een brasserie genaamd Schwarzwald. Opgemerkt moet worden dat dit restaurant een hele keten is met 5 etablissementen. Ze bevinden zich in verschillende delen van de hoofdstad. Elk van hen heeft een uniek ontwerp, de interieurs zijn gemaakt in overeenstemming met de tradities van oude Duitse pubs.

Meubelbeslag is gemaakt van massief hout, lampen sieren het totaalbeeld en mokken en andere elementen komen overeen met de algemene stijl.

Wat het menu betreft, kan het Zwarte Woud gemakkelijk de smaak van zelfs de meest ervaren bezoeker bevredigen. Naast traditionele vleessnacks zijn er gerechten bereid met zeevruchten, evenals culinaire creaties uit de Europese keuken, merkworsten, gegrilde gerechten. Natuurlijk zijn er verschillende soorten bier uit verschillende landen, dus je kunt er je favoriete bier vinden, terwijl de prijzen elke bezoeker zullen bevallen.

Khachapuri

Veel Russen worden aangetrokken door de Kaukasische, met name de Georgische keuken. In Moskou is er een heel schattig restaurant genaamd "Khachapuri", dat heerlijke barbecue-, kharcho- en khinkali-soep serveert. In dit stadscafé kan iedereen zich onderdompelen in een leuke sfeer.

Berk

Liefhebbers van de traditionele Russische keuken kunnen veilig gaan dineren in de Berezka-knoedelbar. Zoals de naam al aangeeft, moet je hier natuurlijk gaan voor dumplings, die trouwens op het menu staan voor elke smaak: met lam, met hertenvlees, met gevogelte, met octopussen, met zeevruchten en met garnalen. Ze kunnen worden gebrouwen in bouillon, gebakken geserveerd of gekookt in een frituurpan. Speciale sauzen zijn inbegrepen in de prijs van elke portie.

Naast dumplings zijn er nog andere populaire gerechten: crèmesoep van snoekbaars, gegrilde worstjes, caesarsalade, enz.

Deze bar trekt ook de aandacht van liefhebbers van bier, dat wordt gebrouwen in een lokale brouwerij, en de bierpijpen gaan er rechtstreeks van naar alle tafels. De instelling heeft 3 kamers.

Sim-Sim

In het restaurant "Sim-Sim" kan de bezoeker genieten van heerlijke schatten uit de Oosterse, Kaukasische en Europese keuken. Deze instelling is niet alleen 's avonds open, maar ook 's nachts, dus mocht het diner wat langer duren, dan kun je er gerust verder van genieten.

Het belangrijkste voordeel van "Sim-Sim" is het hoge niveau van professionaliteit van de koks. Uitstekende keuken combineert harmonieus met betaalbare prijzen, wat een zeldzaamheid is in Moskou. De sfeer is bevorderlijk voor huiveringwekkende gesprekken.

Aanbevolen: