Waar Te Gaan Op 8 Maart Met Een Meisje

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Op 8 Maart Met Een Meisje
Waar Te Gaan Op 8 Maart Met Een Meisje

Video: Waar Te Gaan Op 8 Maart Met Een Meisje

Video: Waar Te Gaan Op 8 Maart Met Een Meisje
Video: Komt er een dividendverhoging bij Shell? | De Aandeelhouder Podcast Afl. 38 2024, April
Anonim

Als je je vriendin een niet-triviaal cadeau wilt geven, geef haar dan een lift. Je hebt een paar vrije dagen tot je beschikking, een verlangen om je geliefde gelukkig te maken en een onuitputtelijke fantasie die je de beste optie voor entertainment zal vertellen.

Waar te gaan op 8 maart met een meisje
Waar te gaan op 8 maart met een meisje

instructies:

Stap 1

Als u weinig tijd heeft en geen vakantie kunt nemen, overweeg dan opties voor steden in de buurt van uw woonplaats. Misschien droomde je vriendin er al lang van om daarheen te gaan, maar ze kon het nog steeds niet. Vraag vooraf of het mogelijk is om daar een hotelkamer te huren (op feestdagen kunnen de plaatsen bezet zijn), of er interessante bezienswaardigheden zijn etc. Een reis georganiseerd in de vorm van een verrassing zal heel romantisch zijn - vertel niet waar je heen gaat, vraag het meisje gewoon om wat dingen mee te nemen.

Stap 2

Boek van tevoren twee kaartjes voor een Europese stad - een tour van twee of drie dagen is voldoende voor uw vriendin om de inspanningen van haar vriend te waarderen. Denk aan Parijs, Venetië, Rome - de meest romantische steden in Europa waar elk meisje van droomt om te bezoeken.

Stap 3

Bereid alles voor op een reis naar de natuur. Alleen daar voel je de adem van de nabije lente - organiseer een kleine picknick voor twee, bereid eenvoudige snacks, pak je cadeau en neem je geliefde mee naar een plek waar niemand je ervan kan weerhouden om van elkaars gezelschap te genieten. Vergeet niet om wat warme kleding mee te nemen, want het is in maart nog steeds koud buiten. In de late namiddag, steek een vuur aan, bak wat vlees, drink wat wijn en ga terug en sluit het feest af in een nachtclub.

Stap 4

Ga skiën in de bergen. Als de reis naar het skigebied niet lang is, probeer dan deze reis te organiseren - een paar dagen actieve rust, avonden in een dorpsrestaurant, een reis naar de sauna zal u helpen te ontspannen. Het meisje moet je activiteit leuk vinden, vooral als ze zelf van sporten en skaten houdt, of misschien wil ze echt een soort wintersport onder de knie krijgen.

Stap 5

Neem het meisje mee naar warme landen - hiervoor moet je echter een korte vakantie nemen, omdat door acclimatisatie en een snelle gordelwisseling gezondheidsproblemen kunnen ontstaan. Je moet haar van tevoren waarschuwen dat je van plan bent om je vriend mee naar de zee te nemen - de keuze aan resorts in het voorjaar is klein, dus het is beter om erachter te komen of het meisje Goa, de resorts van Mexico of Brazilië, enz.

Aanbevolen: