Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Meisje?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Meisje?
Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Meisje?

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Meisje?

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Meisje?
Video: Stampin'Up! Fine art Floral; FB-live workshop Thuispakket#5 2024, April
Anonim

8 maart wordt al lang gevierd, dus het is erg moeilijk om de schone seks met iets te verrassen. Maar toch verwachten ze elk jaar iets bijzonders, romantisch van je. Hoe deze verwachtingen niet te misleiden en deze vakantie door te brengen zodat het gevoel van een wonder blijft? Als je een nogal empathisch persoon bent en je soulmate goed kent, dan is het over het algemeen niet moeilijk om dit te doen.

Hoe breng je 8 maart door met een meisje?
Hoe breng je 8 maart door met een meisje?

instructies:

Stap 1

Stel de zoektocht naar een cadeau en vakantie-ideeën niet uit tot de laatste dag. Om het jezelf gemakkelijker te maken, let in gesprekken met je vriendin op haar voorkeuren en verlangens. Waar is ze in geïnteresseerd? Wat zou ze graag cadeau krijgen? Als je haar niet genoeg kent en nog niet hebt bepaald hoe je haar kunt 'penetreren', probeer het dan rustig aan haar vrienden te vragen.

Stap 2

Als je besluit het meisje zo'n geschenk te geven, dat afhankelijk is van externe omstandigheden, zorg er dan voor dat je verrassing om de een of andere reden niet breekt. Als je bijvoorbeeld besluit een meisje mee te nemen naar een restaurant, reserveer dan van tevoren een tafel. De vlucht naar Praag of Parijs wordt voorafgegaan door diplomatieke formaliteiten en de aankoop van een ticket, enz. Je loopt het risico dat je niet eens een gewoon cadeau koopt, als de winkel ineens niet het juiste merk, maat, etc. heeft. Denk daarom van tevoren goed over alles na!

Stap 3

Probeer die dag er zo uit te zien dat je aan de beste verwachtingen van je vriendin voldoet. Dit geldt zowel voor het uiterlijk als voor het gedrag: alles moet eersteklas zijn.

Stap 4

Ondanks dat een boeket bloemen geen nieuw idee is, zal het voor het meisje prettig zijn om het 's ochtends van je te ontvangen. Vul het aan met een ansichtkaart en snoep: het is misschien niet origineel, maar het vrolijkt je altijd op.

Stap 5

Je kunt een meisje vakantie geven door een interessante reis langs een bepaalde route te organiseren. Dit kunnen de mooiste plekken in uw stad zijn, natuurlijke landschappen - bos, park, rivier, oude steden met kerken, musea en andere attracties. Maar hiervoor moet je weten wat je geliefde precies leuk vindt.

Stap 6

Misschien zal een kleine picknick in de natuur met hete thee en verschillende zoetigheden het meisje buitengewoon plezier en onvergetelijke emoties geven. Het hangt allemaal alleen van jou af - van wat je zegt en hoe je haar vermaakt.

Stap 7

Als uw geliefde vrouw een voorvechter is van een actieve levensstijl, kunt u deze dag doorbrengen met skiën, schaatsen, een bezoek brengen aan het zwembad, bowlen, enz.

Stap 8

Een meisje dat graag voor zichzelf zorgt, zal graag een abonnement op een spa-salon van u accepteren, waar ze elke procedure kan kiezen.

Stap 9

Nodig een meisje uit voor een theatervoorstelling, filmpremière of concert. Een cultureel programma, dan is het vervolg van de avond in een restaurant of café best traditioneel, maar daarom niet minder prettig voor een meisje dat van je houdt.

Stap 10

Als je vrouw van luidruchtige gezelschappen en uitstapjes houdt, zoek dan een fatsoenlijke nachtclub. En als ze daarentegen een thuisblijver is, dan is er geen betere verrassing dan een romantisch diner bij kaarslicht.

Aanbevolen: