Hoe Russen Ontspannen In 2020

Inhoudsopgave:

Hoe Russen Ontspannen In 2020
Hoe Russen Ontspannen In 2020

Video: Hoe Russen Ontspannen In 2020

Video: Hoe Russen Ontspannen In 2020
Video: MORGENSHTERN – главный шоумен России-2020 / Russian entertainer #1 2024, April
Anonim

Ga je op vakantie of wil je een leuk lang weekend beleven? Om dit te doen, is het de moeite waard om de productiekalender voor 2020 te bekijken.

Feestdagen in 2020
Feestdagen in 2020

De productiekalender voor 2020 is al goedgekeurd. Er waren enkele verrassingen: 31 december is een werkdag, de wintervakantie duurt maar 8 dagen, maar in februari, maart en juni hebben we drie weekenden op rij.

Beeld
Beeld

januari-

De nieuwjaarsvakantie in 2020 zal iets minder zijn dan normaal - 8 dagen, van 1 januari tot en met 8 januari. Er is al heel lang controverse, is het goed of slecht als de vakantie 10 dagen duurt? In 2020 is blijkbaar een compromis gevonden. En zelfs 31 december 2019 zal op zijn minst een korte en pre-vakantie zijn, maar nog steeds een werkdag.

Februari

Februari (29 dagen), iets verlengd vanwege een schrikkeljaar, geeft 3 vrije dagen. Dag van de verdediger van het vaderland valt op zondag, in verband waarmee de vrije dag wordt uitgesteld naar maandag - 24 februari.

maart

Internationale Vrouwendag - 8 maart valt ook op zondag en dus hebben we 3 feestdagen: van 7 tot 9 maart.

april

Helaas zijn er geen feestdagen voorzien in april, maar 30 april is officieel erkend als een pre-vakantiedag. In dit verband wordt de werkdag met een uur verkort.

mei

Mei, zoals altijd, is rijk aan feestdagen. De eerste golf vakanties duurt 5 dagen: van 1 mei tot 5 mei. Dan moet je drie dagen, van de 6e tot de 8e, werken. Bovendien is de achtste een verkorte, pre-vakantiedag, die niet anders kan dan tevreden zijn. Drie dagen lang vieren we Victory Day: van 9 tot en met 11 mei.

juni-

Dag van Rusland - 12 juni - valt op een prachtige manier in 2020 op vrijdag. Dit betekent dat er 3 vrije dagen achter elkaar zijn: van 12 t/m 14 juni. Daarnaast is donderdag 11 juni een verkorte pre-vakantiedag.

juli-

Juli zal een puur werkmaand zijn zonder extra vrije dagen, maar aangezien velen in deze periode vakantie nemen, is de vraag "hoe te rusten?" zal vanzelf afvallen.

augustus

Welnu, voor degenen die in juli geen tijd hadden om op vakantie te gaan en in de hitte op kantoor zaten, is augustus geschikt, wat ook niet zal bevallen met een extra vrije dag.

september

Ook in september zijn er geen vakanties, het is tijd om weer aan het werk te gaan. Toegegeven, het fluwelenseizoen is ook niet geannuleerd. Het is niet meer zo warm en er zijn minder toeristen.

oktober

In oktober werken we verder. Er zullen geen feestdagen of pre-vakanties zijn.

november

En tot slot komt de vakantie naar ons toe. Nationale Dag van de Eenheid - 4 november - valt op woensdag. We wandelen maar één dag, maar 3 november is een pre-vakantiedag en een korte dag.

december

31 december valt op donderdag en wordt weer een werkdag, zij het een pre-vakantiedag. Nou, dan nieuwjaarsvakantie en hallo, nieuwjaar!

Aanbevolen: